Marco reforça l'aliança estratègica amb Sète per a potenciar Escala a Castelló

Castelló porta a França una mostra de la cultura, gastronomia i tradicions locals per a impulsar la V edició del festival mariner

General 19 de abril de 2022 Redacció Redacció
Marco y Na Violant Escale à Sète
Marco i Na Violant a Escale à Sète

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha recolzat la nova edició d’Escale à Sète, el festival mariner francés germà d'Escala a Castelló, en un any en què s'ha reforçat l'aliança estratègica per a potenciar l'esdeveniment turístic i cultural que se celebrarà a Castelló del 21 al 25 d'abril. “Escala a Castelló va vindre de la mà de Sète, un vincle que hem reforçat des de la primera edició i gràcies al qual hem aconseguit tindre a la nostra ciutat un dels festivals mariners més importants a nivell internacional”, ha manifestat Marco.

L'alcaldessa ha destacat que, enguany, Escala a Castelló ha tingut una presència destacada a França. Així, el festival francés ha comptat amb un estand des del qual s'ha donat a conéixer la V edició de l'esdeveniment que se celebrarà al Grau a partir d'aquest dijous. També ha acollit diverses activitats en les quals s'ha donat a conéixer la cultura, les tradicions i la gastronomia de Castelló. “Enguany Escala a Castelló ha tingut una presència destacada en Sète pel que ha sigut una gran oportunitat per a continuar projectant internacionalment el nostre esdeveniment turístic de referència”, ha apuntat.

En aquest sentit, Marco ha destacat la participació de Na Violant d’Hongria i els Dones de Companya, junt a una representació dels Cavallers de la Conquesta, en Escale à Sète. “Vull agrair i posar en valor aquesta participació amb la qual hem donat a conéixer una part de les nostres arrels i les nostres tradicions per a continuar impulsant Castelló com a destinació turística”, ha indicat.

D'altra banda, durant la seua visita al festival mariner germà d'Escala, Marco ha mantingut una trobada amb el canceller del Consolat General a França-Montpeller, Luis González, i amb el president de la Casa d'Espanya a Montpeller, Blas Iniesta.

Te puede interesar
Lo más visto