‘Grau de Circ’ creix i consolida Castelló com a referent internacional del millor circ contemporani

El festival ompli el Parc de la Panderola i la Plaça Sète d’espectacles de primer nivell amb gran acollida de públic familiar

Cultura 19 de abril de 2022 Redacció Redacció
_O2A0690
Actuació a Grau de Circ

La tercera edició del festival ‘Grau de Circ’, impulsat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, torna a situar Castelló en l’aparador del millor circ. La cita, celebrada al Parc de la Panderola i la Plaça Sète, ha estat una de les propostes culturals estrella d’aquesta Pasqua i ha comptat amb una programació molt variada, amb espectacles que han destacat per la seua qualitat, i també amb una gran acceptació per part del públic.

Ahir es va posar punt i final a tres dies del millor circ contemporani al Grau de Castelló, “un festival que ha posat de nou a Castelló en el mapa del millor circ valencià, estatal i internacional, creixent d’edició en edició i consolidant la capitalitat castellonenca pel que fa a les arts escèniques”, segons ha celebrat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz.

L’última jornada del festival, la d'ahir diumenge, ha barrejat els malabars amb sons flamencs de l'espectacle 'Sin ojana' de la companyia andalusa Chicharrón, l'estrena al País Valencià  'Dolce Salato' de Carpe Diem premiada amb l'Otelo Sarzi 2020 i els equilibris amb trapezi de 'El Hito' de la companyia francesa de Les Espectacles com a clausura.

La cita de circ també ha comptat amb els espectacles ‘Culbuto’ de Mauvais Coton, ‘Kimera’ de La Banda Teatro Circo, ‘La rueda’ de Producciones Chisgarabís, ‘Cataplúm (viure entre bombes)’ de Ameba Teatre, ‘Back 2 classics’ de Planeta Trampolí, ‘Mini volante’ de Kanbahiota Troup, i ‘Charlas de azucarillo’ de Las Couchers, així com distints tallers familiars.

Així doncs, per les dues pistes ubicades al parc de la Panderola i l'escenari a la plaça Sète del Port han passat onze companyies de Castelló, València, Navarra, Andalusia, Barcelona, Madrid, a més d'Itàlia i França i més una desena de propostes familiars amb els espectacles més professionals, divertits i arriscats del moment.

Te puede interesar
Lo más visto