Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Diputació de Castelló desembarcarà divendres a la Plana Baixa per a conèixer in situ les necessitats i reivindicacions dels seus pobles

José Martí i el seu equip de govern reprenen ‘La Diputació al teu costat’, el programa de visites iniciat el mes de febrer passat al Baix Maestrat amb el qual al llarg de 2022 recorreran les vuit comarques naturals de la província

General 20/04/2022 Redacció Redacció
EQUIPO GOBIERNO font salut baix maestrat

L'equip de govern de la Diputació de Castelló desembarcarà el divendres dia 22 abril a la Plana Baixa per a reactivar el seu programa ‘La Diputació al teu costat’ d'acostament a les vuit comarques naturals del territori. Es reprèn així un projecte que va tirar a caminar el mes de febrer passat al Baix Maestrat i que amb una periodicitat mensual anirà recorrent tota la província.

Així ho ha anunciat el president José Martí, qui ha recordat que l'objectiu és «conèixer de prop les necessitats existents en els municipis, defensar els interessos dels ajuntaments i de les persones que resideixen en aquests pobles, escoltant in situ les reivindicacions que formulen alcaldes, regidors, col·lectius socials, culturals i econòmics radicats en la zona».

Segons ha explicat el dirigent provincial, la de la Plana Baixa serà la segona dels vuit edicions programades per a 2022 de ‘La Diputació al teu costat’. «Tant jo com la vicepresidenta i les diputades i diputats de l'equip de govern desenvoluparem una intensa jornada de treball amb la intenció de trepitjar la major part de territori possible». Per aquesta raó, a cada integrant de l'executiu provincial se li assignarà un programa de visites específic que haurà de desenvolupar.

Explica Martí que «l'objectiu és obtenir el coneixement més exhaustiu possible de la realitat que es viu a la Plana Baixa mantenint contactes amb representants municipals i col·lectius econòmics i socials, i visitant empreses, cooperatives, infraestructures i serveis municipals relacionats amb el Benestar Social».

Els integrants de l'equip de govern començaran a desenvolupar les seues agendes a primera hora de la jornada i a partir de les 13.15 hores celebraran una reunió de coordinació a Aín, el municipi amfitrió, que presidirà José Martí. En ella es farà un repàs a les inversions i projectes que la Diputació està desenvolupant i té previst desenvolupar a la comarca, i una posada en comú de les necessitats detectades i les reivindicacions recollides durant el matí en les diferents visites realitzades.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter