Benicàssim promou l'adopció de mascotes amb el tercer festival el pròxim dissabte

La plaça de les Corts Valencianes acollirà exhibicions, tallers i taules informatives sobre les adopcions i les entitats protectores

General 20 de abril de 2022 Redacció Redacció
Reunion preparacion Festival Adopcion Benicassim

Benicàssim promou l'adopció de mascotes amb la celebració de la tercera edició del Festival de l'Adopció de Benicàssim que se celebrarà el pròxim 23 d'abril. L'esdeveniment, organitzat per Pro Gat, Flora i Fauna i l'Ajuntament de Benicàssim es desenvoluparà en la plaça de les Corts Valencianes i com ha comentat l'alcaldessa, Susana Marqués, “reprenem el festival amb el qual, a més de fomentar les adopcions, pretenem educar a les famílies perquè siguen conscients de la responsabilitat que suposa tindre un animal de companyia”.

El Festival de l'Adopció de Benicàssim té com a objectiu informar sobre la labor de les seues protectores convidades, conscienciar sobre la importància de no abandonar i d'adoptar en lloc de comprar, i recaptar diners que s'invertirà exclusivament en el benestar dels animals. La regidora de Sanitat, Vanessa Batalla, s'ha reunit amb representants de Pro Gat per a ultimar els preparatius de la jornada que comptarà amb desfilades de gossos en adopció, tallers infantils, exhibicions de ball, així com el mercat ambulant solidari de les protectores participants i que seran al voltant de quinze. Des de l'organització han volgut agrair la solidaritat de les entitats col·laboradores en l'esdeveniment, “que engrandeixen l'esdeveniment”.

El Festival d'Adopció de Benicàssim es desenvoluparà de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. Quant a la programació, després de l'obertura a les 10.00 hores, a partir de les 10.30 hores començarà el sorteig solidari i les rifes especials dels regals donats per establiments del municipi, i a partir de les 11.00 hores, els menors podran participar en diferents tallers i que es prolongaran fins a les 14.00 hores. La primera desfilada de gossos en adopció precedirà a l'actuació de ball del Gimnàs Beni Sport previst per al migdia. Després de les dues hores de descans, a partir de les 16.00 hores continuaran els tallers infantils que també comptaran amb pintacares i globoflèxia. A les 18.00 hores tindrà lloc la segona desfilada de gossos en adopció i una hora més tard, a les 19.00 hores, la segona exhibició de ball amb l'actuació de dansa àrab. Així mateix, durant tota la jornada els assistents podran obtindre informació sobre les adopcions i les entitats protectores. Vanessa Batalla ha finalitzat dient que des de l'ajuntament “es continuarà treballant per fomentar una cultura contra l'abandó d'animals i la necessitat de donar acolliment a aquells que es recullen al carrer”.

Te puede interesar
Lo más visto