Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Benicàssim promou l'adopció de mascotes amb el tercer festival el pròxim dissabte

La plaça de les Corts Valencianes acollirà exhibicions, tallers i taules informatives sobre les adopcions i les entitats protectores

General 20/04/2022 Redacció Redacció
Reunion preparacion Festival Adopcion Benicassim

Benicàssim promou l'adopció de mascotes amb la celebració de la tercera edició del Festival de l'Adopció de Benicàssim que se celebrarà el pròxim 23 d'abril. L'esdeveniment, organitzat per Pro Gat, Flora i Fauna i l'Ajuntament de Benicàssim es desenvoluparà en la plaça de les Corts Valencianes i com ha comentat l'alcaldessa, Susana Marqués, “reprenem el festival amb el qual, a més de fomentar les adopcions, pretenem educar a les famílies perquè siguen conscients de la responsabilitat que suposa tindre un animal de companyia”.

El Festival de l'Adopció de Benicàssim té com a objectiu informar sobre la labor de les seues protectores convidades, conscienciar sobre la importància de no abandonar i d'adoptar en lloc de comprar, i recaptar diners que s'invertirà exclusivament en el benestar dels animals. La regidora de Sanitat, Vanessa Batalla, s'ha reunit amb representants de Pro Gat per a ultimar els preparatius de la jornada que comptarà amb desfilades de gossos en adopció, tallers infantils, exhibicions de ball, així com el mercat ambulant solidari de les protectores participants i que seran al voltant de quinze. Des de l'organització han volgut agrair la solidaritat de les entitats col·laboradores en l'esdeveniment, “que engrandeixen l'esdeveniment”.

El Festival d'Adopció de Benicàssim es desenvoluparà de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. Quant a la programació, després de l'obertura a les 10.00 hores, a partir de les 10.30 hores començarà el sorteig solidari i les rifes especials dels regals donats per establiments del municipi, i a partir de les 11.00 hores, els menors podran participar en diferents tallers i que es prolongaran fins a les 14.00 hores. La primera desfilada de gossos en adopció precedirà a l'actuació de ball del Gimnàs Beni Sport previst per al migdia. Després de les dues hores de descans, a partir de les 16.00 hores continuaran els tallers infantils que també comptaran amb pintacares i globoflèxia. A les 18.00 hores tindrà lloc la segona desfilada de gossos en adopció i una hora més tard, a les 19.00 hores, la segona exhibició de ball amb l'actuació de dansa àrab. Així mateix, durant tota la jornada els assistents podran obtindre informació sobre les adopcions i les entitats protectores. Vanessa Batalla ha finalitzat dient que des de l'ajuntament “es continuarà treballant per fomentar una cultura contra l'abandó d'animals i la necessitat de donar acolliment a aquells que es recullen al carrer”.

Te puede interesar

_DSC7539

La Diputació haja aprovat un conveni de 150.000 euros per a promocionar turísticament els pobles de l'Alt Palància que van resultar afectats per l'incendi de l'any 2022.

Redacció
General 16/05/2023

aquesta aportació de 150.000 euros prové del Patronat Provincial de Turisme i serà gestionada per la Mancomunitat Intermunicipal de l'Alt Palància. Aquesta col·laboració entre diferents institucions demostra un esforç conjunt per a reforçar el sector turístic en aquesta zona i ajudar a compensar els efectes negatius de l'incendi sobre l'economia local.

Lo más visto

Newsletter