Onda obri les portes d'una nova edició de la Escoleta de Pasqua a més de 140 famílies

Guals: “Plantegem una completa programació perquè els xiquets gaudisquen durant les seues vacances escolars”

General 21 de abril de 2022 Redacció Redacció
Onda abre las puertas de una nueva edición de la Escoleta de Pasqua a más de 140 familias

L'Ajuntament d'Onda ha donat el tret d'eixida a una nova edició de la tradicional Escoleta de Pasqua, amb l'objectiu d'afavorir la conciliació laboral i familiar dels ondenses. Així, més de 140 famílies s'han inscrit enguany a aquest servei que promou activitats lúdic-educatives per als xiquets d'Infantil i Primària.

Cal recordar que en aquesta ocasió s'està duent a terme en el CEIP Miralcamp, en horari de 9.00 a 13.00, i inclou un servei d'acolliment matinal de 7.30 a 9.00 h. i vespertí de 13.00 a 14.30 h.

Entre la programació destaquen tallers artístics, una visita a les instal·lacions del Casal Jove, una yincana pascuera, excursions, jocs cooperatius i tallers d'expressió corporal. Tot pensat amb l'objectiu de promoure l'aprenentatge de manera lúdica dels més xicotets de la casa.

Sobre aquest tema, la regidora d'Educació de l'Ajuntament d'Onda, Estela Badenes, ha destacat: “Des de l'equip de govern continuem apostant per la conciliació familiar amb l'objectiu de dotar a les famílies de recursos durant les vacances escolars. Per a això, hem plantejat una completa programació perquè els més xicotets de la casa puguen gaudir durant la Pasqua”.

Tarifes i bonificacions

Cal destacar que, a fi de facilitar l'accés a la Escoleta de Pasqua, l'Ajuntament ha mantingut les tarifes i bonificacions respecte a l'edició anterior. D'aquesta manera, el govern municipal continua complint el seu compromís amb els pares i mares ondenses per a dur a terme iniciatives com aquesta, impulsades des de la regidoria d'Educació, que afavorisquen la conciliació.

Te puede interesar
Lo más visto