Orpesa bat un rècord de visites al seu enclavaments culturals aquesta Setmana Santa

Veïns i visitants han conegut la història del municipi a través de recorreguts per la Torre del Rei, La Corda, l'antiga presó o el museu

Cultura 22 de abril de 2022 Redacció Redacció
Visitas Semana Santa 2022
Visites Setmana Santa

El municipi d'Orpesa ha batut aquesta Setmana Santa un rècord de visites als seus enclavaments culturals; un ampli patrimoni històric amb el qual la localitat costanera aconsegueix atraure a turistes i visitants durant tot l'any interessats per conéixer la història i el passat pròxim de la vila. 

I és que Orpesa és un destí que ofereix molt més que sol i platja i així ho han posat de manifest les dades. “Unes dades que ens confirmen que els visitants que s'acosten a conéixer el nostre municipi durant les festes de Setmana Santa són de consum cultural”, revela el regidor de Cultura i Patrimoni, Gonçal Tamborero. 

Així, durant aquestes festes s'han registrat un total de 1.064 visites al patrimoni històric del municipi, entre el qual destaquen la Torre del Rei, la Torre La Corda, el museu i l'antiga presó. Es tracta del “resultat de l'excel·lent treball que s'està realitzant des del museu per a posar en valor tot el que ofereix la nostra localitat a través de la promoció dels nostres elements patrimonials més importants”, destaca Tamborero. 

Amb tot, Tamborero ha volgut posar l'accent que “oferir al turista que ens visita plans culturals que siguen atractius i amens, a través de recorreguts pels nostres enclavaments més emblemàtics i visites guiades pel nostre barri antic, continua sent un dels nostres primordials objectius”. 

Així mateix, l'edil ha volgut posar en valor el treball que realitzen les professionals del museu, “que transmeten la passió que tenen per ensenyar la història d'Orpesa als visitants. De fet, ens arriben al museu moltes valoracions positives en aquest sentit”.

Te puede interesar
Lo más visto