Ventura denuncia la improvisació del Fadrell davant la imprecisió de l'obertura dels xiringuitos de la platja

El portaveu adjunt de Cs: “Potser és un ‘imprevist’ que Marco s'acorde, quasi a l'estiu, de l'ampliació de les platges més enllà de l'època estival”

Política 21 de abril de 2022 Redacció Redacció
Esteban ventura_6
Esteban Ventura Ventura ha indicat que “tots aquests arguments són una bomba de fum per a intentar tapar el retard de l'obertura de xiringuitos de platja"

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura, ha denunciat la “improvisació amb la qual treballa el Fadrell davant la imprecisió de l'obertura dels xiringuitos de la platja a poc més d'un mes de l'1 de juny, data prevista perquè aquests negocis inicien la seua temporada d'estiu”.

Esteban Ventura ha recordat que el 14 de febrer en la comissió de Sostenibilitat i Ordenació de Territori “vam preguntar per aquest tema al Fadrell, vam demanar que foren diligents per a evitar el retard en els permisos com va succeir l'any passat i ens van respondre que estava tot en marxa, excepte imprevistos”.

“Una vegada més, hem de lamentar que aquest sector hostaler torne a patir les conseqüències del modus operandi del tripartit, perquè un dia de retard en l'obertura suposa més despeses i menys ingressos per a aquests empresaris”, ha explicat l'edil de Ciutadans. Que a més, ha ironitzat amb què l'imprevist aqueix de què parlaven al febrer, potser és que “Amparo Marco s'acorde ara, quasi a l'estiu, de la recatalogació de les platges de Castelló, ampliació de les mateixes més enllà de l'època estival… Sabent la burocràcia administrativa que suposa tot això”.

Ventura ha indicat que “tots aquests arguments són una bomba de fum per a intentar tapar el retard de l'obertura de xiringuitos de platja, el tancament de l'Oficina de Turisme els dies de Setmana Santa i la no aplicació de l'ordenança d'Autocaravanes”. A més de “missatges preelectorals que ella sap que mai podrà anunciar-los com a alcaldessa” ha conclòs el portaveu adjunt de Ciutadans.

Te puede interesar
Lo más visto