La Diputació de Castelló dona suport a programes innovadors amb una visió sostenible i digital

Ferrando: «És necessari que les institucions donen suport als projectes innovadors per fomentar l'emprenedoria i promoció econòmica»

General 22 de abril de 2022 Redacció Redacció
20220421_FOTO_P.ferrando Ple dipcas

El servei de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló ha publicat les bases de les subvencions per al finançament de programes innovadors emmarcats en el foment de l'emprenedoria i la promoció econòmica de les comarques de Castelló, amb un import de 150.000 euros.

Aquest any, es donarà prioritat a aquells projectes innovadors que incloguen mesures de lluita contra el despoblament, foment de la sostenibilitat, impuls a la digitalització i impacte de l'activitat sobre l'emprenedoria i la promoció econòmica.

El diputat encarregat de l'àrea, Pau Ferrando, ha reivindicat la necessitat que «les institucions donen suport a projectes innovadors per tal de fomentar l'emprenedoria i la promoció econòmica a les nostres comarques».

Els projectes que es financen han de tindre un caràcter innovador, és a dir, han d’aportar alguna novetat o millora en els serveis existents o donar resposta a una necessitat no encoberta o dèficit detectat en les comarques.

Les subvencions es destinaran a la realització de programes o activitats innovadores amb repercussió provincial implicada en organitzar en la província jornades, aforaments, fires, premis, concursos, trobades, activitats networking, entre altres.

La quantia de la subvenció no podrà superar el 90 % de l’activitat o programa, sent la despesa màxima subvencionable per beneficiari de 15.000 euros.

Te puede interesar
Lo más visto