Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Consell aprova un conveni de col·laboració amb el Museu d'Art Contemporani de Vilafamés

La Generalitat destinarà 60.000 euros per a contribuir al funcionament del museu i l'organització d'activitats

Cultura 24 de abril de 2022 Redacció Redacció
foto-museu-vilafames-2-1024x683

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, i el Museu d'Art Contemporani Vicent Aguilera i Cerní (MACVAC) de Vilafamés. L'objectiu d'aquest conveni és subvencionar el funcionament i l'rganitació d'activitats d'aquest museu, a la qual cosa la Generalitat destinarà 60.000 euros.

L'entitat gestora del museu de Vilafamés es compromet a dur a terme les actuacions objecte del conveni i justificar les despeses, acreditar estar al corrent en les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social, així com adoptar les mesures de difusió de la subvenció contingudes en la Llei de transparència, bon govern i participació ciutadana.

El Museu d'Art Contemporani Vicent Aguilera i Cerní de Vilafamés (MACVAC) és el primer museu valencià dedicat a l'art contemporani. Aquest museu, creat en 1970, té com a finalitat la promoció, l'estímul, el suport i el desenvolupament d'accions culturals i educatives, a més de consolidar programes de col·laboració amb altres museus, centres d'art i centres culturals.

Entre els seus fons, el MACVAC disposa d'unes cinc-centes obres que comprenen des de finals dels anys vint del segle passat fins als nostres dies.

 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter