El Consell aprova un conveni de col·laboració amb el Museu d'Art Contemporani de Vilafamés

La Generalitat destinarà 60.000 euros per a contribuir al funcionament del museu i l'organització d'activitats

Cultura 24 de abril de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
foto-museu-vilafames-2-1024x683

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, i el Museu d'Art Contemporani Vicent Aguilera i Cerní (MACVAC) de Vilafamés. L'objectiu d'aquest conveni és subvencionar el funcionament i l'rganitació d'activitats d'aquest museu, a la qual cosa la Generalitat destinarà 60.000 euros.

L'entitat gestora del museu de Vilafamés es compromet a dur a terme les actuacions objecte del conveni i justificar les despeses, acreditar estar al corrent en les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social, així com adoptar les mesures de difusió de la subvenció contingudes en la Llei de transparència, bon govern i participació ciutadana.

El Museu d'Art Contemporani Vicent Aguilera i Cerní de Vilafamés (MACVAC) és el primer museu valencià dedicat a l'art contemporani. Aquest museu, creat en 1970, té com a finalitat la promoció, l'estímul, el suport i el desenvolupament d'accions culturals i educatives, a més de consolidar programes de col·laboració amb altres museus, centres d'art i centres culturals.

Entre els seus fons, el MACVAC disposa d'unes cinc-centes obres que comprenen des de finals dels anys vint del segle passat fins als nostres dies.

 

Te puede interesar
Lo más visto