Onda tanca amb èxit la Escoleta de Pasqua 2022 en la qual han participat més de 140 famílies

L'Ajuntament ha impulsat la conciliació laboral i familiar durant les vacances escolars Guals: “Volíem que els xiquets tingueren un espai de trobada en el qual aprendre i divertir-se de manera lúdica”

General 25 de abril de 2022 Redacció Redacció
Escoleta de Pasqua_01

L'Ajuntament d'Onda ha clausurat amb èxit una nova edició de la Escoleta de Pasqua en la qual s'han inscrit més de 140 famílies. El consistori ha posat en marxa aquest servei, que promou activitats lúdic-educatives per a xiquets d'Infantil i Primària, amb l'objectiu d'afavorir la conciliació familiar i laboral dels ondenses.

En aquesta ocasió, s'ha celebrat en el CEIP Miralcamp i l'horari ha inclòs un servei d'acolliment matinal i vespertí. A fi de promoure l'aprenentatge de manera lúdica dels més xicotets de la casa, durant quatre jornades, els xiquets han pogut gaudir de tallers artístics, una visita al Casal Jove per a conéixer els seus serveis, una yincana pascuera, excursions, jocs cooperatius i tallers d'expressió corporal.

Cal destacar que l'Ajuntament ha mantingut les tarifes i bonificacions respecte a l'edició anterior. Així, el govern municipal continua complint el seu compromís amb els pares i mares ondenses per a facilitar la conciliació.

Sobre aquest tema, la regidora d'Educació de l'Ajuntament d'Onda, Estela Badenes, ha destacat: “Volem continuar oferint a les famílies tots els recursos per a poder conciliar durant les vacances escolars. El nostre objectiu era aconseguir que els xiquets tingueren un espai de trobada en el qual poder desenvolupar les seues habilitats i aprendre de manera lúdica i divertida”.

Peque Pasqua

En paral·lel, l'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa una edició més del cicle ‘Xiquet Pasqua’, una completa programació amb activitats per als més xicotets en diferents enclavaments del municipi com el Paratge del Salvador o el Trinquet Municipal. Així, els xiquets han gaudit de tallers de globoflèxia, slimes, cometes, rocòdrom, tir amb arc, esports de xarxes i una zona de ball.

Te puede interesar
Lo más visto