Les Alqueries comptarà amb dues aules infantils gratuïtes per a xiquets de 2 anys per al pròxim curs 2022-2023

El CEIP Pintor Sorolla augmenta la seua oferta pública amb 36 places en dues noves clas

General 27 de abril de 2022 Redacció Redacció
Instalaciones_2

Les Alqueries comptarà amb dos noves aules infantils gratuïtes per a xiquets de 2 anys per al pròxim curs 2022-2023. La regidora d’Educació, Noelia Albalate, explica que “hi haurà dos aules gratuïtes per a l’educació primerenca dels xiquets i xiquetes de 2 a 3 anys al CEIP Pintor Sorolla”. Un número de 36 places dividides en dos classes de 18 alumnes.

A l’admissió escolar opten els infants nascuts en 2020. El termini per presentar la sol·licitud d’admissió és fins al 4 de maig a través de l’enllaç online telematricula.es. Les famílies, una vegada obtinguda la plaça, podran optar a fer la matrícula al mateix enllaç. D’aquesta manera no fa falta acudir al centre educatiu.

Albalate considera este augment “un pas molt important per a assegurar que els més menuts puguen cursar esta etapa educativa no obligatòria al seu poble i amb una ràtio reduïda. A més, facilitar la conciliació familiar a pares i mares que ara sumen un nou servei, a banda de l’escoleta infantil Virgen del Niño Perdido per a xiquetes i xiquets de 1 a 2 anys”.

Te puede interesar
Lo más visto