Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Ajuntament i Consell promouen una jornada per a avançar cap un model alimentari agroecològic, sostenible i saludable

L'acte divulgatiu serà el 2 de maig i comptarà amb experts i productors agroecològics

General 28 de abril de 2022 Redacció Redacció
05-04-2022 curs canal curt

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló colabora amb els Serveis de Producció Ecològica i Innovació i Transferència de Tecnologia de la Conselleria de Agricultura en l'organització d'una jornada divulgativa per a avançar cap a un model alimentari agroecològic que promoga un consum responsable, sostenible i saludable. La iniciativa serà el 2 de maig en el Espai Cultural del Menador. Per a assistir es requereix inscripció prèvia en el telèfon 964336622 o en el correu electrònic [email protected]

“La crisi climàtica i la sanitària han posat en relleu la necessitat a caminar cap a consums més saludables i respectuosos amb el medi ambient, i transitar cap a una sobirania alimentària que revitalitze el nostre sector primari, promoga una alimentació saludable i protegisca el territori”, ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

Segons Alberto García, tècnic del Servei de Producció Ecològica i Innovació, de la Conselleria d'Agricultura, l'acte divulgatiu abordarà “la necessitat de canviar de model de consum perquè tot el sistema productiu siga sostenible i que també els nostres fills i nets puguen gaudir del planeta”. “Els sistemes alimentaris actuals estan esgotant els recursos del planeta, mentre que les dietes estan ocasionant una crisi mundial de salut, tant en nutrició, com en desnutrició. El futur depén de la nostra capacitat per a participar en un sistema alimentari que sustente persones saludables i un planeta sa. El producte ecològic, local i de temporada té uns valors intrínsecs que tenim que conèixer”, ha afirmat.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter