Colomer aposta per "mantindre en el temps" el Bo Viatge com a "eina molt positiva per a tindre actiu al sector"

El secretari autonòmic de Turisme ha presentat la nova edició de la Guia Temps 2022 juntament amb el president del Club de producte d'allotjaments d'interior de la Comunitat Valenciana

General 28 de abril de 2022 Redacció Redacció
ddd

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat la nova edició de la Guia Temps 2022 juntament amb el president del Club de producte d'allotjaments, restaurants i experiències d'interior de la Comunitat Valenciana, Joaquín Deusdad.

Colomer ha destacat que durant la pandèmia "hem crescut molt en turisme d'interior i ara hem de transformar aqueixes xifres en una cosa duradora i sostenible", per la qual cosa explicat que des de Turisme "estem treballant per a impulsar el turisme d'interior, per a convertir en estructural el que en la pandèmia va ser un punt d'eclosió".

El titular de Turisme s'ha mostrat partidari de "mantindre en el temps el Bo Viatge, ja que és una eina que ha resultat ser molt positiva per a mantindre actiu al sector" i ha afegit que "si és útil, i ha demostrat ser-ho, ha de quedar-se fins que siga necessari".

En aquest sentit, ha explicat que "el Bo Viatgem va ser molt oportú perquè en el moment en el qual els mercats internacionals i el nacional eren inviables pels tancaments perimetrals, decidim apostar pel mercat valencià en territori valencià". El Bo Viatgem ha funcionat, i al meu entendre és un projecte que ha vingut per a quedar-se molts anys".

Per part seua, Joaquín Deusdad ha destacat que "Temps ha representat al turisme d'interior de la Comunitat Valenciana en àmbits on abans no se'ns havia donat la paraula" i ha assenyalat que "tenim un valor social i cultural incalculable que ara se'ns està reconeixent".

Així mateix, Deusdad ha ressaltat que "el bo viatge de la Comunitat Valenciana ha suposat un abans i un després, i ha contribuït a la desestacionalització i a mantindre i incrementar l'activitat turística, generant un turisme de qualitat", per la qual cosa ha recalcat que "és la millor promoció turística que ha fet en molts anys".

Turisme Comunitat Valenciana col·labora a través d'un conveni amb l'associació Club de Producte dels Allotjaments d'Interior de la Comunitat Valenciana-Temps, per a impulsar accions de promoció i comercialització de l'oferta turística d'interior de la Comunitat Valenciana en 2022.

Turisme contribuirà amb un import màxim total de 80.000 euros per a desenvolupar diferents actuacions a favor de la millora de la competitivitat del turisme d'interior.

Te puede interesar
Lo más visto