Imaginària Photography Festival presenta la seua vintena edició amb el suport de la Diputació de Castelló

L’Espai Cultural Obert Les Aules acollirà l'exposició Mater, de l'artista Ana Álvarez-Errecalde, que obrirà les seues portes del 12 de maig al 12 de juny

Cultura 29 de abril de 2022 Redacció Redacció
ded

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha acudit hui a la presentació de la XX Edició de Imaginària Photography Festival, un projecte que “pot suposar una oportunitat per a posicionar a Castelló com un referent en fotografia i també per a fer costat als col·lectius del sector i impulsar multitud de propostes singulars d'imatge”, tal com ha declarat Sanz, que ha estat acompanyada en l'acte per la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals de la Universitat Jaume I, Carmen Lázaro, i el coordinador del projecte, Daniel Belinchón.

Imaginària compta amb el propòsit de construir una xarxa cultural a nivell nacional i europeu a través de relacions, col·laboració i aliances amb diversos festivals i creadors d'imatge. Aquesta edició es caracteritza per ser una proposta fotogràfica oberta que compta amb creadors d'imatge de tot arreu d'Espanya i major presència femenina que en altres edicions.

Cal destacar Mater, exposició del 12 de maig al 12 de juny en l’Espai Cultural Obert Les Aules de la Diputació de Castelló, on la fotògrafa Ana Álvarez-Errecalde expressa el seu duel i qüestiona la forma en la qual entenem la maternitat hui dia a través del seu treball. Les seues obres es veuen marcades per la necessitat de superar el duel després de la defunció del seu fill com a manera d'alçar el tabú de tot allò relacionat amb la mort.

Altres espais han sigut cedits per a albergar multitud d'exposicions de diferents fotògrafs al voltant de la província; per això, Imaginària posa a la disposició del públic tota la informació necessària per a visitar-les en la seua pàgina web oficial (www.imaginaria.uji.es).

Te puede interesar
Lo más visto