Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

«Move Up! Emprén amb èxit» afronta la seua sèptima edició després d’impulsar a 150 emprenedores en 37 municipis

CEEI Castelló i Diputació presenten la nova convocatòria del programa d’emprenedoria, oberta fins al 6 d’abril Ferrando: «Tenim persones joves involucrades en projectes innovadors que fomenten la sostenibilitat i la conciliació»

General 29 de abril de 2022 Redacció Redacció
njbV

La Diputació de Castelló ha acollit hui l'acte de presentació de la sisena edició del programa d'emprenedoria 'Move Up! Emprén amb èxit', a través del qual la institució provincial i el CEEI Castelló impulsen els projectes de persones emprenedores i joves empreses mitjançant accions dirigides a la posada en marxa i desenvolupament de noves idees de negoci.

El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals, Pau Ferrando, junt amb el director del CEEI, Justo Vellón, han presentat la convocatòria, publicada en el BOP, que es dirigeix a persones que tinguen una idea de negoci o projecte empresarial i decisió per a poder desenvolupar dins d'un ecosistema d'emprenedors, així com a empreses en fases molt primerenques, amb un màxim de 24 mesos en el mercat, que busquen un impuls per al seu creixement i consolidació. Les sol·licituds per a presentar-se estaran obertes fins al 6 de maig

En aquest sentit, Ferrando ha indicat que la província de Castelló s'enfronta a un repte de futur, però «a pesar de les dificultats de les crisis que hem tingut, les persones joves han estat involucrades en tot moment. No sols en la recerca de beneficis econòmics, sinó també en l'economia circular i de proximitat, amb projectes que tenen nous valors com la sostenibilitat i conciliació. Projectes empresarials que els fan créixer com a societat, sempre en el respecte per l'entorn».

Com a novetat, en aquesta edició de Move Up! els continguts s'impartiran al 50% en sessions presencials i ‘en línia’ per a facilitar la participació de persones emprenedores de tots els racons de la província. La formació en àrees fonamentals per al desenvolupament dels seus projectes és, juntament amb l'assessorament, la tutorització i el mentoring, el valor principal del programa.

Aquestes sessions de formació començaran l'1 de juny i finalitzaran a mitjan novembre. Un any més, Declarant, Blast Off Partners, Mirada i Pixel.com continuen insuflant energia a la convocatòria amb la seua implicació i com a col·laboradores de la mateixa que fan possibles els premis. Així mateix, també Secot col·labora estretament amb el programa des de la primera edició.

Per part seua, Vellón ha subratllat que qui dona sentit al programa Move Up! són els seus protagonistes, les persones emprenedores dels qui “els tècnics de CEEI i Diputació han aprés molt al llarg d'aquests anys”. D'altra banda, el director del centre ha posat l'accent en el creixent protagonisme de les dones en les últimes edicions, de la qual ha destacat el seu “impacte real” en tot el territori de la província.

Te puede interesar

_DSC0240

La Diputació de Castelló es compromet a revitalitzar el turisme en els municipis afectats per l'incendi de Les Useres i a complementar les ajudes estatals i autonòmiques

Redacció
General 15 de septiembre de 2022

El president de la institució provincial, José Martí, es reuneix amb els alcaldes de Les Useres, Jaime Martínez; Figueroles, Luis Gregori; Llucena, David Monferrer, i Costur, Víctor García al costat dels diputats de Desenvolupament Rural i Carreteres, Santi Pérez, i del Cooperació amb els Ajuntaments, Ximo Huguet

Lo más visto

Newsletter