Nules presenta la IX Ruta de la Tapa amb la participació de 22 locals

Aquesta edició és la més nombrosa i tindrà lloc al llarg de tot el mes de maig

General 01/05/2022 Redacció Redacció
IMG_6319

L’Ajuntament de Nules ha presentat hui la IX Ruta de la Tapa que tindrà lloc els caps de setmana del 6 al 29 de maig, i que comptarà amb la participació d’un total de 22 locals hostalers de la localitat, en concret hi haurà 18 establiments que oferiran tapes salades, dos que s’han presentat amb la categoria de tapa dolça, i altres dos que participaran amb la modalitat de còctel que s’ha incorporat com a novetat enguany.

Davant açò, el regidor de Turisme, Guillermo Latorre, mostra la seua satisfacció per la resposta del sector de l’hostaleria local a aquesta nova convocatòria, “va a ser la ruta de la tapa amb més participació donat que hi ha 22 establiments adherits, de manera que s’ha editat un díptic amb tots els participants, horaris d’obertura i la tapa que ofereixen, a més hi ha també un mapa per a localitzar cada local”.

A més aquesta edició contarà amb algunes novetats amb les quals es vol promocionar la gastronomia local, i que en el seu dia van ser acordades amb el sector de l’hostaleria del municipi per a l’any 2020 però per la pandèmia s’han hagut d’ajornar fins a la present edició.

Per tant, entre les novetats que comptarà aquesta edició destaca la incorporació d’una nova modalitat que possibilita la participació d’altre tipus d’establiments com els locals d’oci amb l’elaboració de còctels amb alcohol i sense alcohol; per altra banda l’Ajuntament de Nules atorgarà enguany un premi de categoria especial a la millor tapa o còctel que entre els seus ingredients utilitze la taronja o mandarina.

D’altra banda, cada local podrà triar l’horari en el qual vol participar sempre que estiga comprés a les franges horàries d’11’00 a 15’00 hores i de 19’00 a 1’30 hores per a bars i restaurants, i fins a les 3’30 hores per als pubs; a més la tapa oferida haurà de ser sempre la que figure al díptic, i el preu de la tapa, tant salada com dolça, i beguda serà de 3,50 euros, mentre que el preu del còctel amb alcohol serà de cinc euros i el de sense alcohol de quatre euros.

Com cada any, l’ajuntament de Nules premiarà els locals que han servit les tres tapes més votades. Els clients votaran la millor tapa salada, la millor dolça i el millor còctel i podran deixar la seva papereta de vot a l’urna habilitada als baixos de l’Ajuntament.

Així mateix, els locals adherits i els departaments municipals oferiran un passaport gratuït on s'inclouen totes les tapes i còctels que hi participen, els horaris, la direcció del local, les bases legals, un mapa per localitzar els establiments i, finalment, el full de votació amb què es pot entrar en un sorteig d'un xec de descompte de 25 euros a tots els negocis que hi participen. Per això, el passaport ha d'estar segellat per almenys 10 establiments diferents i els guanyadors seran anunciats a les xarxes socials de l'ajuntament i en un llistat que es podrà consultar a l'oficina de Tourist Info Nules.

Te puede interesar
PortCS

La Autoritat Portuària de Castelló serà l'amfitrió d'un esdeveniment que reunirà professionals de la indústria ceràmica de Castelló per destacar l'aliança entre PortCastelló i el clúster ceràmic.

Redacció
General 03/10/2023

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, ha expressat el seu compromís amb aquesta associació durant una reunió amb el president de l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro. En aquesta reunió, es van discutir els detalls d'unes jornades que e  Tècnics Ceràmics s duran a terme a PortCastelló i s'espera la participació d'uns cent professionals de la indústria ceràmica de Castelló

Lo más visto