L'Ajuntament de Xilxes i Facsa activen la campanya especial de control de plagues en la xarxa municipal de clavegueram

Els tractaments consisteixen en la polvorització en punts clau i en la instal·lació d'esquers per a garantir la major efectivitat posible

General 02 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Campaña DD_Xilxes_2022 (4)

De cara a l'augment progressiu de les temperatures, i tenint com a principal objectiu previndre la possible proliferació de plagues de rates i insectes, l'Ajuntament de Xilxes i FACSA han posat en marxa un any més la campanya especial de desratització i desinsectació en la xarxa municipal de clavegueram.

Els treballs de fumigació, que es desenvoluparan fins al pròxim 4 de maig, consisteixen en l'aplicació de diversos tractaments preventius, que combinen la polvorització dels punts clau dels col·lectors d'aigües residuals amb la instal·lació d'esquers rodenticidas, a fi de garantir una total efectivitat.

Tant la regidora de Serveis Municipals del consistori, Patro Valls, com Manuel Santafé, cap de servei de FACSA en el municipi, han volgut traslladar als veïns i veïnes del municipi un missatge de tranquil·litat, assegurant que aquesta campanya “té un caràcter preventiu i és necessària per a garantir que la proliferació de plagues no ocasione molèsties en la localitat”.

De la mateixa manera, es recorda a la ciutadania que pot contactar amb l'oficina d'atenció al client de Facsa o amb l'Ajuntament davant un possible cas de proliferació de rates o insectes, a fi que es duga a terme un reforç especial en la zona afectada. Aquests tractaments preventius es realitzen durant tot l'any i s'intensifiquen de cara a la temporada estival amb el propòsit de minimitzar molèsties.

Te puede interesar
Lo más visto