Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda troba una nova família a 83 mascotes abandonades en l'últim any

L'Ajuntament continua amb la política de sacrifici zero i promou l'adopció d'animals de companyia

General 02 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Onda Adopta

L'Ajuntament d'Onda ha aconseguit, a través de la seua campanya de conscienciació #OndaAdopta, que un total de 83 mascotes abandonades trobaren una nova família durant 2021. A més, es van retornar un total de 16 animals extraviats, que ja tenien microxip, als seus respectius propietaris.

D'aquesta manera, l'equip de govern municipal, encapçalat per l'alcaldessa, Carmina Ballester, continua avant amb la política de sacrifici zero d'animals de companyia. Les xifres són també positives per a aquest 2022 ja que durant el primer trimestre s'han donat en adopció un total de 19 mascotes.

El servei d'adopcions i mascotes perdudes inclou la recollida d'animals abandonats, la seua cura en les instal·lacions i la reubicació dels mateixos en alguna família d'acolliment o entitat. A més, el consistori es fa càrrec de la vacunació i xip de totes les mascotes recollides abans de ser entregades a una nova família.

Sobre aquest tema, el regidor de Ciutat Sostenible i Saludable, Paco Pastor, ha destacat: “Des de l'Ajuntament d'Onda continuarem impulsant iniciatives que promoguen la conscienciació ciutadana per a evitar l'abandó de mascotes”. 

Campanya d'adopció #OndaAdopta

Cal destacar que l'Ajuntament d'Onda duu a terme una campanya de comunicació anual amb l'objectiu de fomentar l'adopció dels animals abandonats, a través de la pàgina web i xarxes socials, en la qual s'actualitzen les fitxes de les mascotes per a trobar-los una família.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter