Últims dies per a inscriure's i participar en un V MTB Festival Alt Millars únic els dies 14 i 15 de maig

La MTB Family fomentarà l'esport entre els més xicotets de la casa en un circuit natural amb final en la Font dels Banys

General 03 de mayo de 2022 Redacció Redacció
_MG_6708

El V MTB Festival Alt Millars afronta els últims dies d'inscripcions per a tornar després de dos anys d'aturada obligada per la pandèmia Covid, i ho fa amb més força i il·lusió que mai. La cita serà els dies 14 i 15 de maig, amb l'atractiu esportiu i paisatgístic que acostuma, a més d'incloure entre la seua programació a la família dels participants, amb un complet programa d'activitats d'animació, i el MTB Family per als més xicotets de la casa el diumenge 15 de maig.

El president del Club Ciclista Montanejos i coordinador de la prova, Juan Miguel Fernández, ha animat als aficionats i aficionades a la bicicleta de muntanya al fet que “descobrisquen aquesta cita única. Gaudiran d'una divertida prova, amb llocs preciosos, amb pobles animadíssims gràcies als nostres voluntaris. El MTB Festival Alt Millars és únic pel seu ambient, per omplir la nostra terra no sols d'esport sinó també de respecte per la naturalesa, de cura al corredor. Queden a penes uns dies, i no volem que cap aficionat es quede sense l'oportunitat de gaudir d'aquesta cita única, que a més és tan especial en aquesta cinquena edició després de tot el que hem passat amb la pandèmia”.

En l'organització d'aquesta finalitat de setmana d'esport es bolquen desenes de voluntaris dels tres pobles pels quals travessa la prova en els seus 60 quilòmetres (Montán, Montanejos i Puebla de Arenoso), a més dels respectius Ajuntaments i la Diputació Provincial de Castelló.

High Millars Race 60k: exigent, divertida i amb un paisatge espectacular

Dissabte que ve 14 de maig tindrà eixida la High Millars Race MTB. Amb un espectacular recorregut de 60 quilòmetres, suma un desnivell positiu de 1800 metres. Es tracta d'una prova de ral·li xc exigent i divertida, de recorregut variat ‘rompepiernas’ que combina pistes, senderes i trialeras dels tres municipis: Montán, Montanejos i Puebla de Arenoso.

Descripció generada automàticament amb confiança mitjana

“Aquesta prova transita per llocs preciosos, és un gaudi rodar per llocs tan bonics i alhora tan variats. Una combinació perfecta que fa dels nostres pobles de l'Alt Millars un lloc únic per a acollir aquest tipus d'esdeveniments esportius”, ha destacat Juanmi Fernández.

Durant la vesprada del dissabte 14 de maig tindrà lloc a més la Fira del MTB, en la qual empreses dedicades al sector de la bicicleta de muntanya presenten els seus productes als corredors. Un punt de trobada totalment gratuïta per als expositors que poden sol·licitar la seua participació a través del mail [email protected].

MTB Family: una cita familiar per a promocionar l'esport i la naturalesa entre les xiquetes i xiquets

El diumenge 15 de maig se celebrarà el MTB Family, un esdeveniment orientat a les xiquetes i xiquets i les seues famílies per a passar un matí complet, divertida i lúdica.

Consisteix en la celebració de carreres infantils per categories en els voltants del riu Millars, amb un recorregut cuidat i adaptat als més xicotets. La programació la completa una ruta guiada ‘Bici, naturalesa i sostenibilitat’ per a xiquets i pares en els quals es combinen continguts esportius i de naturalesa; esmorzar familiar, cercaviles per Montanejos i lliurament de trofeus infantils en la plaça del poble. “Una cita que és l'ànima d'aquesta finalitat de setmana: resumeix la nostra filosofia de gaudir de la bicicleta amb les nostres famílies en el lloc que més volem”, ha destacat Fernández.

L'animació, els pobles i el voluntariat: una prova amb molta personalitat

La implicació de les poblacions de Montán, Montanejos i la Puebla de Arenoso en el MTB Festival Alt Millars dota a aquest efecte de setmana esportiu d'un valor afegit impressionant. I és que a la qualitat esportiva de la prova s'afig l'animació que els familiars i acompanyants dels corredors podran gaudir durant tot el cap de setmana.

Des de bona demà del dissabte hi haurà animació amb música als carrers de Montán, el primer poble pel qual travessa la carrera. Posteriorment també n'hi haurà a Montanejos i a la Puebla de Arenoso, dotant d'un ambient únic a aquests tres pobles de l'Alt Millars i creant a més un recorregut d'allò més divertit no sols per als corredors sinó també per als seus acompanyants.

Vertebrar l'Alt Millars com a destí de primer nivell en el turisme esportiu de muntanya

El Club Ciclista Montanejos, organitzador del MTB Festival Alt Millars, fomenta a través de la seua activitat i d'aquesta competició no sols la pràctica esportiva entre xiquets i majors, sinó també el posicionament de l'Alt Millars com a destí de primer nivell per a la bicicleta de muntanya en la Comunitat Valenciana. Amb el seu treball pretenen conjuminar esforços entre els diferents municipis de la comarca per a vertebrar una oferta única i diferent a la que es realitza en altres competicions d'aquesta disciplina esportiva per a posar en valor un lloc únic com és l'Alt Millars a l'interior de la província de Castelló. Tal com ha conclòs Fernández, “l'Alt Millars és un paratge idíl·lic per a practicar MTB i organitzar esdeveniments esportius”.

Te puede interesar
Lo más visto