Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Culla convoca la segona edició del seu certamen fotogràfic ‘La Bella Culla’

L'obra guanyadora serà premiada amb una experiència gastronòmica en la localitat i una entrada doble per a visitar el Parc Miner del Maestrat

General 03 de mayo de 2022 Redacció Redacció
En l'Espill de Culla

Després de l'èxit collit en la seua primera edició amb 85 fotografies presentades, l'Ajuntament de Culla posa en marxa, per segon any, el seu certamen fotogràfic ‘La Bella Culla’, que mantindrà obert el termini de participació fins al 19 de juny.

A partir d'ahir, 2 de maig, ja es podía concursar amb un màxim de tres fotografies inèdites per persona, preses a Culla i el seu terme municipal, i que han de ser remeses al correu electrònic [email protected]. L'obra guanyadora serà seleccionada per un jurat constituït a la tal efecte i premiada amb una experiència gastronòmica en la localitat i una entrada doble per a visitar el Parc Miner del Maestrat. Al seu torn, també es concedirà un accèssit, al qual es farà lliurament d'un detall. En finalitzar el concurs, es realitzarà una exposició de les millors fotos oberta al públic durant l'estiu.

Les bases completes poden ser consultades en www.cullamagicaymedieval.es i en l'oficina de turisme de Culla. A més, entre totes les fotos pujades en aquest període a Instagram i Facebook, amb l'etiqueta #labellaculla i en les quals s'etiquete a les pàgines de turisme de Culla (@cullaturistica i @cullamagica), se sortejaran dos exemplars del llibre ‘Descobreix Culla’.

Tal com ha afirmat la regidora de cultura, Pilar Moliner, “posem en marxa aquesta segona edició de ‘La Bella Culla’ amb molta il·lusió, atés que en 2021 superem totes les expectatives posades en el concurs”. A més, Moliner ha assenyalat que “aquesta és una excel·lent promoció turística i la manera més directa de mostrar la bellesa d'un dels Pobles Més Bonics d'Espanya, al mateix temps que li donem encara més visibilitat en xarxes socials”.

La Bella Culla

Cal destacar que el nucli antic de Culla està declarat Conjunt Històric Artístic i Bé d'Interés Cultural, per ser un dels millors conservats de l'arc mediterrani. Amb tan sols fer un xicotet passeig pels seus empedrats carrers, es poden descobrir monuments tan interessants com l'arc de la Porta Nova, els llenços de les muralles en la Ronda Sant Roc, l'església parroquial d'El Salvador i altres edificis de gran interés com són el Graner del Comendador, més conegut com “la Presó”, o l'Antic Hospital. Tots ells, llocs encantadors i màgics que són dignes de ser fotografiats.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter