Les festes recuperen el dia 20 el Macrospar de veïns per a afavorir el retrobament i la reconnexió després de la pandèmia

Fins al 13 de maig, les persones interessades a participar en el Macrosopar poden acudir a la seua associació de veïns i reservar la seua plaça

Cultura 07 de mayo de 2022 Redacció Redacció
reunió macrosopar
Reunió macrosopar

Després de dos anys de pandèmia, les festes de Sant Pasqual recuperaran el pròxim 20 de maig, a les 21.00 hores, el popular Macrosopar de veïns; una cita multitudinària promoguda per la Regidoria de Participació Ciutadana i la Junta de Festes, en col·laboració amb les associacions de veïns i Acudim, que espera convocar al voltant de 2.500 persones a la plaça de l'Estadi de la Ceràmica. La regidora de Participació, Miriam Caravaca, s'ha reunit amb les entitats per a preparar la cita, que es va celebrar per última vegada al setembre de 2019. Aquesta serà la 16a edició.

"Una vegada més, vull agrair la col·laboració i implicació de les nostres associacions per a fer possible un sopar de germanor que, en aquesta ocasió, serà també el del retrobament, la reconnexió i el renaixement després d'uns anys duríssims en els quals hem hagut de prescindir d'aquest tipus d'esdeveniments", detalla Caravaca. Fins al 13 de maig, les persones interessades a participar en el Macrosopar poden acudir a la seua associació de veïns i reservar la seua plaça, que dona dret també a refrescos i porrat popular. Els tíquets es poden adquirir en totes les associacions al preu simbòlic d'un euro. 

Enguany, a més, a la tradicional orquestra que amenitza el Macrosopar, que en aquesta edició serà l'orquestra Twin's, se suma, per primera vegada, un esdeveniment de tardeo previ al sopar. D'aquesta manera, els veïns i veïnes estan convocats a partir de les 19.30 hores, amb actuació de Patxi Ojana. 

Te puede interesar
Lo más visto