Vila-real recupera el circuit de carreres populars de l’SME amb huit proves i una previsió de 4.000 participants

Serralvo ha remarcat que amb el retorn d'aquest circuit, l’SME torna ja pràcticament a la total normalitat

General 04 de mayo de 2022 Redacció Redacció
circuit carreres populars SME

El Servei Municipal d’Esports (SME) torna també a la normalitat en la programació de carreres populars amb la recuperació del circuit, que comptarà amb huit proves que es desenvoluparan durant els pròxims huit mesos, fins a final d'any, i amb una previsió total de 4.000 participants. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha presentat hui el circuit de carreres populars de 2022 acompanyat pel responsable del Servei Municipal d’Esports, José Ramón Cantavella.

Serralvo ha remarcat que amb el retorn d'aquest circuit, l’SME torna ja pràcticament a la total normalitat “després d'aquests dos anys de pandèmia en els quals ens hem reinventat per a intentar mantindre l'activitat física i esportiva, sempre complint els protocols de prevenció per la covid, i reobrint progressivament instal·lacions i serveis a mesura que la situació sanitària ha millorat”. “Ens faltava aquest circuit de carreres populars i hui per fi podem anunciar que durant els pròxims huit mesos celebrarem un total de huit proves, amb la col·laboració de les entitats de la ciutat, a les quals agraïsc la seua implicació i col·laboració, igual que a tot el personal de l’SME, per la gran tasca que realitzen”, ha asseverat el regidor d'Esports.

Serralvo ha subratllat que “amb aquestes carreres recuperem l'esport com a salut, a més de promoure un vessant solidari, ja que totes les competicions serviran per a recaptar fons per a una bona causa, i a més tornarem a finalitzar el circuit amb la gala per a reconéixer a totes les persones que hagen completat les carreres”.

Per part seua, José Ramón Cantavella ha incidit en què des de l’SME “hem fet un esforç per a dissenyar un circuit saludable”. En aquest sentit, les huit proves programades tenen una distància de 5 quilòmetres –a excepció del 6K del Celtic Submarí-. “Es tracta de carreres curtes perquè tenim participants de totes les edats, fins i tot corredors i corredores d'entre 80 i 85 anys”, remarca Cantavella, qui explica que la previsió és d'una mitjana de 500 participants per cada prova, la qual cosa suposarà un total de 4.000 corredors i corredores en tot el circuit.

El circuit començarà aquest pròxim 8 de maig amb el 5K V Cursa Popular Moviment Consolació i continuarà amb la 5K ASFID nocturna, el 28 de maig; el 18 de juny, el 6K Cursa per parelles del Celtic Submarí; el 2 de juliol, 5K Cursa nocturna de Creu Roja; el 17 de setembre, 5K Cursa Solidària 200 anys Rosarieres; 23 d'octubre, 5K del Servei Municipal d’Esports; 13 de novembre, 5K Cursa Solidària Lluïsos; i finalitzarà el 30 de desembre amb la Sant Silvestre Vila-real del Club Triatló Vila-real

Te puede interesar
Lo más visto