Acaben les sessions de contacontes per a escolars realitzades per a fomentar les tradicions orals i els llibres

El Camí de Nora ha representat "la Rondalla del Mig Pollastre" d'Enric Valor i el conte "l'Esclafamuntanyes del Garbí"

Cultura 04 de mayo de 2022 Redacció Redacció
contacontes3maig

Han finalitzat les sessions de contacontes per a escolars programades des de l'Ajuntament d'Almenara amb motiu de la celebració del Dia del Llibre, per a fomentar la tradició oral i donar a conéixer a l'alumnat els contes i rondalles valencians. Les sessions, adaptades segons les edats, s'han celebrat els dies 7 i 28 d'abril, així com el 3 de maig.

D'una banda, els escolars de fins a segon de primària han pogut conéixer i aprendre amb la “Rondalla del Mig Pollastre”, una adaptació de l'obra d'Enric Valor, mentre que la resta de cursos han pogut gaudir amb “L’Esclafamuntanyes del Garbí”, que realitza un recorregut per les localitats del Camp de Morvedre amb cançons, participació, emoció, aventura i diversió.

El Camí de Nora ha sigut l'empresa encarregada de la realització de les activitats. Es tracta d'una reconeguda empresa en el sector, amb Sergi Juesas al capdavant, que acumula una dilatada experiència de més de 25 anys en el teatre acostant als més xicotets la transmissió oral de contes o rondalles, amb l'objectiu de transmetre la importància de l'oral i dels llibres en un món marcat per la tecnologia, obrint així les emocions, l'imaginari i la reflexió del públic.

Te puede interesar
Lo más visto