Onda aconsegueix inserir al mercat laboral a 68 ondenses en els primers mesos de 2022

Les insercions laborals creixen en el primer trimestre respecte a l'any 2021, aconseguint 22 persones inserides més

General 06 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Onda logra insertar al mercado laboral a 68 ondenses en los primeros meses de 2022

L'Ajuntament d'Onda ha ajudat en el que va de 2022 a un total de 68 ondenses, que han aconseguit trobar un nou lloc de treball. Les dades que ofereix l'Agència d'Ocupació Onda Inserida mostren també un augment de la població inserida de 22 persones més respecte a les mateixes dates del 2021.

Cal recordar que els números van ser molt positius l'any passat, ja que es va tancar amb un total de 203 veïns i veïnes que van trobar una ocupació. Aquest no és, sinó, el resultat de les labors que realitza l'Agència d'Ocupació, Onda Inserida.

En ella, els tècnics mantenen contacte freqüent amb el teixit industrial per a conéixer les seues necessitats pel que fa als perfils que sol·liciten. Així mateix, gestionen totes les sol·licituds dels veïns per a poder realitzar cursos de formació que els ajuden a millorar la seua ocupabilitat.


En aquest sentit, la alcadesa d'Onda, Carmina Ballester, s'ha mostrat il·lusionada i contenta amb les xifres: “És gratificant i motivador per a nosaltres veure que gràcies a la nostra ajuda, millora la situació dels ondenses i aconsegueixen trobar un treball” “Des d'aquest equip de govern continuarem impulsant l'ocupació per a millorar la qualitat de vida dels veïns”, ha afegit Ballester.

Onda Inserida Academy

En paral·lel, l'Ajuntament i l'Agència d'Ocupació Onda Inserida han posat en marxa un nou canal de comunicació amb l'objectiu d'oferir consells i resoldre els dubtes més freqüents dels veïns a través de vídeo-píndoles.

Te puede interesar
Lo más visto