Onda rep un premi com a reconeixement a la promoció dels polígons industrials

El pla d'acció Onda Logistic aconsegueix posicionar al municipi com un dels pols industrials punters de la província

General 07 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Onda

La gran aposta per part de l'Ajuntament d'Onda per impulsar les zones industrials del municipi li ha valgut per a alçar-se amb un premi a la ‘Promoció Empresarial’. Així, el pla d'acció ‘Onda Logistic Mediterranean Business Park’ que va posar en marxa l'equip de govern municipal, per a cridar al talent, atraure inversions i sumar noves oportunitats al municipi, continua donant els seus fruits.

L'alcaldessa, Carmina Ballester, ha sigut l'encarregada de recollir el guardó que s'ha entregat en la Gala del V Aniversari del mitjà digital Actualitat Valenciana i que representa l'obstinació que ha posat l'Ajuntament per a potenciar la imatge del municipi dins i fora de les fronteres, aconseguint que es convertisca en un dels pols industrials punters a la província.

Per a dur a terme tota la promoció, l'Ajuntament ha comptat amb un partner estratègic com és la Cambra de Comerç de Castelló, obtenint grans resultats en països com el Regne Unit i França. Els informes reflecteixen que només en el primer trimestre de 2022 ja s'ha captat l'atenció de més de 600 potencials inversors d'aqueixos dos països, encara que també destaca l'Argentina, Bèlgica, Portugal i Suïssa.

Entre les claus d'aquest pla d'acció es troba la ubicació estratègica amb més de 12 milions de metres quadrats en 15 polígons, la proximitat i interconnexió amb les principals vies de comunicació, les infraestructures de primer nivell, l'experiència de les més de 500 empreses que ja formen part d'Onda Logistic i un servei de formació a la carta a través de l'Agència d'Ocupació Onda Inserida.

Sobre aquest tema, l'alcaldessa, Carmina Ballester, ha assenyalat: “Els governs han de ser àgils i han d'ajudar a dinamitzar l'economia per a generar nous llocs de treball”. “Aquest reconeixement ens motiva a continuar apostant pel sòl industrial i per l'enorme potencial de totes les empreses que s'instal·len a Onda”, ha afegit Ballester.

Tot això, sumat a la participació en fires de logística i la constant promoció a través de la pàgina web i xarxes socials està aconseguint que cada vegada més empresaris decidisquen apostar pel municipi, com són els casos de la multinacional líder en e-commerce Amazon, la distribuïdora de fàrmacs COFARES o l'empresa elèctrica argentina ROKER.

Te puede interesar
Lo más visto