Castelló sol·licita 480.000 euros per al projecte d'adequació de l'entorn de Renfe

La Junta de Govern Local ratifica la petició per a incloure aquesta actuació de millora en el Pla Provincial d'Obres i Serveis

General 07 de mayo de 2022 Redacció Redacció
López proyecto entorno Renfe

L'Ajuntament de Castelló fa un nou pas per al desenvolupament del projecte d'adequació de l'entorn de l'estació de Renfe amb la sol·licitud per a la inclusió d'aquesta actuació dins del Pla Provincial d'Obres i Serveis Castelló Avança de la Diputació de Castelló. En aquest sentit, la Junta de Govern Local celebrada aquest dijous ha aprovat sol·licitar que la totalitat de l'import assignat al consistori dins d'aquest pla, que ascendeix a 480.000 euros, siga destinat al projecte de millora d'aquesta zona de la ciutat.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha explicat que, recentment, l'Ajuntament va adquirir tres parcel·les per un import total de 611.013 euros per a iniciar aquest projecte a l'entorn de Renfe. Ara es fa un pas més amb la petició per a incloure el projecte en el pla provincial i sol·licitar els 480.000 euros d'aquesta línia per al desenvolupament del projecte. “Es tracta d'una actuació dirigida a dotar de més estacionament públic aquesta part de la ciutat, així com altres actuacions que dignificaran l'espai i dotacions de l'entorn de l'estació”, ha indicat.

El regidor d'Urbanisme, José Luis López, ha explicat que “aquesta partida, una vegada adquirides ja les primeres parcel·les, ens permetrà iniciar aquesta actuació i començar a desenvolupar la zona d'estacionament públic i més zones verdes”. López ha recordat que, de moment, l'Ajuntament ha adquirit tres de les deu parcel·les necessàries que sumen 10.000 dels 20.000 metres quadrats requerits per a la construcció d'un aparcament públic en superfície així com per a una possible i futura ampliació del CEIP Jaume I.

Te puede interesar
Lo más visto