Betxí rebrà ,és de 260.000 euros de l'IVACE per a millorar les àrees industrials

Es crearà un pump track en el polígon del Molí Llop i es millorarà l'àrea de la zona sud

General 09 de mayo de 2022 Redacció Redacció
FOTO MOLILLOP

L'Ajuntament de Betxí rebrà més de 260.000 euros en ajudes de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Generalitat Valenciana per a millorar les àrees industrials de la localitat. D'aquests fons, 197.000 euros aniran destinats al Molí Llop i 63.000 s'invertiran en l'àrea sud.

El primer edil, Alfred Remolar, ha assenyalat que “cal agrair a l'IVACE la subvenció que rebrà Betxí un any més, ja que serveix per a continuar millorant les infraestructures dels polígons i així oferir uns serveis de qualitat com demanden les nostres empreses”.

El pla industrial del consistori per a enguany se centrarà principalment en la remodelació del polígon del Molí Llop i l'àrea empresarial sud. D'aquesta manera, se satisfaran les demandes del sector industrial en dues zones que alberguen més d'una desena d'empreses. La finalitat és continuar millorant la seguretat i competitivitat dels polígons de Betxí, com en anys anteriors, oferint nous serveis i infraestructures.

Entre les actuacions previstes amb aquesta subvenció en l'àrea del Molí Llop, es milloraran els accessos al polígon i s'instal·larà un Pump Track, una pista de petites dimensions amb pendents i corbes per a recórrer-la amb bicicleta, patins, skate o fins i tot patinet. Aquests nous circuits han adquirit gran popularitat en els últims anys i amb aquest projecte, Betxí es posa a l'avantguarda de l'oci sobre rodes.

Respecte a la zona industrial sud, es millorarà el pavimentat i els accessos, sobretot al Carrer Vilavella. A més, es renovaran els senyals viaris i la il·luminació, s'instal·laran aparcaments per a bicicletes i es perfeccionarà la pàgina web dels polígons industrials.

Te puede interesar
Lo más visto