Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Diputació de Castelló finalitza la primera fase de l'asfaltat de la carretera de Cabanes a Oropesa, en la qual invertirà en total 691.000 euros

L'alcaldessa del municipi ha destacat la importància dels treballs en la carretera de Miravet perquè, “després de molts anys, per fi comencem a veure la llum al final del túnel”

General 09 de mayo de 2022 Redacció Redacció
_DSC1646

La Diputació de Castelló ha finalitzat la primera fase de les obres de millora de la carretera CV-1486, popularment coneguda com la carretera de Miravet, en haver asfaltat aproximadament 6 quilòmetres de vial gràcies a una inversió de l'entitat provincial de 691.000 euros. El president de la Diputació, José Martí; el diputat provincial de Carreteres, Santi Pérez; i l'alcaldessa de Cabanes i diputada provincial, Virginia Martí, han visitat el resultat final d'aquesta primera etapa de remodelació que es realitza juntament amb la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat. 

Aquestes actuacions han consistit en l'aplicació de la capa intermèdia d'aglomerat de 4 centímetres de grossària al llarg d'aproximadament 6 quilòmetres. També s'han finalitzat els treballs de senyalització horitzontal del vial mitjançant el pintat de les línies horitzontals laterals que delimiten la calçada d'aquest vial la titularitat del qual correspon a l'Ajuntament de Cabanes.

Sobre aquesta obra, el president Martí ha recalcat que és ‘’un dia de celebració per a les famílies que usen aquesta carretera, tant per la gent de la costa com per la de l'interior’’. Sobre aquest tema, el president ha demanat públicament ‘’prudència i convivència entre ciclistes i automobilistes per a evitar possibles accidents en aquest vial situat en un paratge natural’’. 

 En similars termes s'ha referit el diputat Santi Pérez, qui ha afirmat que ‘’s'ha finalitzat una primera fase que cobreix les necessitats de moltes persones i famílies usuàries d'una calçada que comptava amb innombrables sots i un traçat irregular i perillós’’. Per part seua, l'alcaldessa de Cabanes s'ha mostrat tremendament orgullosa que ‘’després de molts anys per fi comencem a veure la llum al final del túnel, amb la finalització d'aquesta primera fase i pròximament amb les cunetes per a donar-li més seguretat’’. 

Pròximament s'iniciaran els treballs d'actuació previstos per la Conselleria, que consisteixen en la millora de la seguretat viària mitjançant la formigonada i la pavimentació de les cunetes de seguretat, així com la col·locació d'una barrera bionda, perquè posteriorment siga la pròpia Diputació qui finalitze per complet aquestes obres, amb la senyalització vertical del vial i l'aplicació d'una segona capa d'asfalt al traçat.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter