Onda fomentarà la cohesió i inclusió a través dels horts urbans intergeneracionals

L'Ajuntament avança les inscripcions perquè els veïns es puguin sumar a aquesta iniciativa

General 09 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Óscar Valero - Onda

L´Ajuntament d´Onda avança en el procés d´inscripcions perquè joves i grans puguin apuntar-se a la iniciativa dels horts urbans intergeneracionals. Es tracta d'un projecte que l'equip de govern municipal ha posat en marxa amb l'objectiu d'aprofitar el coneixement de les persones grans en matèria d'agricultura, així com fomentar el treball al camp entre els més joves.

Per això, l'Ajuntament posarà a disposició de la ciutadania una parcel·la on els veïns podran emprar el seu temps lliure a plantar i recol·lectar les seves pròpies hortalisses. Així, aquest model d'hort, on ja han començat els treballs d'adequació del terreny, es podrà convertir en un nou espai de trobada.

En aquest sentit, el tinent d'alcalde de l'Àrea de Benestar Social, Família i Majors i Seguretat Ciutadana, Óscar Valero, ha apuntat: “Volem que els ondencs comptin amb un lloc on aprofitar l'experiència de la gent gran i el talent i les ganes per aprendre dels joves”.Cal destacar que el consistori també fomentarà la realització de tallers i cursos formatius amb l'objectiu d'ajudar els veïns a augmentar els seus coneixements en matèria d'agricultura ecològica.

Tots els veïns que estiguin interessats a sumar-se a aquesta iniciativa poden fer-ho de forma presencial a la quarta planta de la Casa de la Cultura o de forma telemàtica, enviant una sol·licitud general a través de la seu electrònica de www.onda.es.

Te puede interesar
Lo más visto