Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El taller de Responsabilitat Social Empresarial obri la programació de l'Aula de Sostenibilitat de Benicàssim

L'espai situat en Jorge Comín reprén les campanyes Biocàssim, Origen, tallers i xarrades que es prolongaran fins a final d'any

General 10 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Actividad en Aula Sostenibilidad y Educacion Ambiental

La sostenibilitat i l'educació ambiental torna a donar-se cita a la platja Almadrava de Benicàssim a partir d'aquest mes de maig. L'Aula de Sostenibilitat i Educació Ambiental situada en la illeta de Jorge Comín reprén la seua activitat i l'Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria de Desenvolupament Sostenible, ha programat tota una sèrie d'activitats que es prolongaran fins a final d'any. Com recorda l'alcaldessa, Susana Marqués, “dins del nostre compromís per aconseguir els objectius establits per la Unió Europea per a l'any 2030, com són la reducció d'emissions de gasos d'efecte d'hivernacle, l'aposta per les energies renovables i la lluita contra el canvi climàtic, des del consistori continuem programant accions per a prendre consciència individual sobre la necessitat de cuidar el planeta i disminuir l'impacte sobre ell”. 

Recordar que Benicàssim continua sent l'únic municipi de la província de Castelló amb un Pla d'Acció pel Clima i l'Energia Sostenible (PACES) aprovat. Es tracta d'un document estratègic de planificació energètica i climàtica que conté les accions que Benicàssim durà a terme per a superar aquells compromisos establits en l'Agenda 2030. 

La regidora de Desenvolupament Sostenible, Cristina Fernández, ha sigut l'encarregada de donar a conéixer la programació de l'Aula de Sostenibilitat i Educació Ambiental “i el mes vinent de juny es complirà un any des que obrim aquest espai com a punt de trobada al servei de la ciutadania on se centralitzen les accions formatives, educatives i de sensibilització en matèria de sostenibilitat al llarg de l'any”. La programació per a aquest 2022 començarà avui dimarts dia 10 amb la posada en marxa de la campanya que permetrà integrar la Responsabilitat Social Corporativa a empreses turístiques”. La iniciativa consta de quatre formacions que es desenvoluparan aquest mes de maig i en elles s'analitzarà la integració de la sostenibilitat i la Responsabilitat Social Empresarial en empreses, la gestió de l’equip de treball, com fer front a l'emergència climàtica i com comunicar amb eficàcia des d'un pla d'acció climàtica i sostenibilitat.

L'exposició “Les Claus del Canvi” sobre consum responsable, la campanya d'educació ambiental Biocàssim, l'exposició “Com mengem, alimentació i medi ambeint”, la campanya d'educació infantil Origen i l'acció Libera1m2 “Units contra la basuraleza”, són algunes de les activitats programades durant els pròxims mesos a l'Aula de Sostenibilitat i Educació Ambiental de Benicàssim. Tota la programació es pot consultar a través de la web municipal www.benicassim.es. 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter