El PSPV-PSOE de la província de Castelló aprova una resolució en favor dels valors europeus

La proposta, defensada per la secretaria de Relacions amb la UE, Gema Soriano, expressa “la necessitat d'aquesta unió econòmica i social davant les amenaces d'aquells que volen desestabilitzar la pau mundial”

Política 10 de mayo de 2022 Redacció Redacció
2022-05-09 Resolució Dia D'Europa

El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha aprovat una resolució en favor dels valors que representa el projecte de la Unió Europea. La proposta, aprovada per la Comissió Executiva provincial i defensada per la secretaria de Relacions amb la UE, Gema Soriano, expressa “la necessitat d'aquesta unió econòmica i social davant les amenaces d'aquells que volen desestabilitzar la pau mundial”. 

En la resolució es ressalta que “les i els socialistes de la província de Castelló condemnem fermament la guerra d'Ucraïna, provocada pel govern rus de Vladimir Putin i defensem el compromís del Govern d'Espanya i de la societat espanyola amb el poble ucraïnés i amb la pau, així com la decisiva resposta de les institucions europees i els països membres”. D’aquesta manera, la resolució reitera el suport “dels i les socialistes de Castelló al Pla de Xoc de Resposta a la Guerra aprovat pel Govern d’Espanya”. 

A més a més, s’afirma que “els i les socialistes de la província de Castelló valorem positivament l'activació de la Directiva de Protecció Temporal per a l'acolliment de refugiats, després de simplificar els tràmits del sistema d'acolliment i habilitar tres centres a Madrid, Barcelona i Alacant”. En aquest sentit, Soriano ha destacat el treball de la Diputació de Castelló i els ajuntaments per tal de posar els seus recursos a disposició dels refugiats amb gran celeritat. 

Durant l’exposició de la resolució, la secretaria provincial de Relacions amb la UE, Gema Soriano, ha recalcat “l’aposta ferma del PSPV-PSOE per l’euromunicipalisme, un sistema de cogovernança europeu que escolta i té en compte les necessitats dels pobles i les ciutats en la presa de decisions de les institucions europees”.

Finalment, Soriano ha ressaltat l'assoliment de l'exempció Ibèria per part del Govern d'Espanya com una "fita per a ajudar a les empreses i a la indústria ceràmica de Castelló i que demostra el compromís dels i les socialistes amb el creixement de la nostra província".

Te puede interesar
Lo más visto