Ciudadanos reclama una neteja "a l'altura de les festes de Sant Pasqual"

Natalia Gil: "Fan falta més instal·lacions de sanitaris i millor senyalitzats per a reduir comportaments incívics"

Política 11 de mayo de 2022 Redacció Redacció
0_37083_1_bis

Ciudadanos Vila-real reclama una neteja a l'altura de les Festes de Sant Pasqual i demana reforçar els serveis de neteja i de recollida de residus durant les festes patronals. Segons ha manifestat la regidor Natalia Gil “tots els veïns tenim moltes ganes de tornar a gaudir d'unes festes amb normalitat, però cal no oblidar que és necessari mantindre la nostra ciutat neta i en bones condicions".

"Durant les festes es generen molts més residus d'envasos de vidre i de plàstic, i l'activitat continuada als nostres carrers i les nostres penyes fa que els contenidors es queden saturats”, ha explicat Gil després de recordar les grans quantitats de residus generades en les últimes festes de Vila-real. També va alertar que “els contenidors assumeixen molta més càrrega de residus en aquesta setmana de festes, la qual cosa fa necessari incrementar el nombre de contenidors i intensificar el servei de recollida”, indica Gil.

Ciudadanos també va insistir sobre la instal·lació del major nombre possible de sanitaris portàtils en diferents ubicacions. “Hem proposat instal·lar aquest tipus de banys, però també ha d'indicar-se mitjançant cartelleria la ubicació dels mateixos per a reduir al mínim els comportaments incívics que embruten els nostres carrers”, ha assenyalat la regidor liberal.

Te puede interesar
Lo más visto