Ruth Sanz és elegida com a nova secretaria general del PSPV-PSOE de Càlig

Sanz marca com a objectiu "treballar per a revalidar la majoria absoluta" en les municipals de 2023

Política 11 de mayo de 2022 Redacció Redacció
image1

L'assemblea local del PSPV-PSOE de Càlig ha reelegit per unanimitat a Ruth Sanz com a nova secretaria general, qui ha marcat com a principal objectiu "treballar de manera conjunta per mantenir una àmplia majoria absoluta que ens permeta continuar millorant el nostre poble cada dia". Sanz ha ressaltat la importància de "continuar construint un projecte que millore la vida de tots els veïns i veïnes de Càlig, un poble que avança i creix de la seua mà".

En aquest sentit, la secretaria general ha destacat que" encarem amb força i determinació les pròximes eleccions municipals de l'any 2023". "Eixim, d'aquesta assemblea, preparats, amb ganes, amb il·lusió i amb un projecte de garanties", ha afirmat.

Finalment, la secretaria general local ha volgut destacar que "les polítiques públiques impulsades pel Partit Socialista des de l'ajuntament li senten bé al nostre poble". "Volem millorar la vida de la gent, com hem fet sempre els i les socialistes, i eixe és l'objectiu fonamental del projecte que representa la nova executiva local", ha conclòs.

L'executiva local està conformada per Emilio Llorens, president d'honor; Ernestina Borràs, secretaria d'organització; Adrian Sans, secretari de comunicació i política municipal; Carmen Ferré, secretaria d'igualtat i serveis socials; Diego Simó, secretari de Relacions Institucionals; i Carlos Arasa, secretari d'acció electoral.

Te puede interesar
Lo más visto