Orpesa forma al personal municipal per a l'ús d'un llenguatge inclusiu i no sexista

L'activitat es va iniciar aquest dilluns amb una sessió pràctica en el saló de plens de l'Ajuntament i continuarà amb la realització d'un treball d'aplicació pràctica

Educació 11 de mayo de 2022 Redacció Redacció
DSC_0018

L'Ajuntament d'Orpesa, a través de la Regidoria d'Igualtat, ha iniciat aquesta setmana en nou curs per a promoure l'ús del llenguatge inclusiu i no sexista. Es tracta d'una activitat dirigida al personal municipal que és finançada gràcies al conveni existent entre el consistori de la localitat i la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I. 

D'aquesta manera, els participants han pogut aproximar-se al concepte i a la pràctica d'una comunicació inclusiva i no sexista i, al mateix temps, han adquirit recursos per a un tractament igualitari de dones i homes en els processos comunicatius. El taller, que es va iniciar ahir amb la sessió presencial, inclou la realització d'una tasca d'aplicació pràctica. Així mateix, aquest curs facilita l'accés, a través de l'aula virtual, a materials complementaris per a aprofundir i ampliar coneixements.

La regidora d'Igualtat, Micaela Bermúdez, ha volgut ressaltar “la importància que el personal de l'Ajuntament, així com la corporació municipal, s'impliquen en aquesta activitat”. “Per a comunicar bé és essencial incloure en el nostre missatge a totes les persones i fer un ús no sexista del llenguatge”, subratlla Bermúdez.

Te puede interesar
Lo más visto