El PSPV-PSOE de Vilavella acusa l'equip de govern del PP i Independents per la Vilavella i un trànsfuga "d'inactivitat, desorganització i manca d'informació"

El grup municipal socialista afirma que la brigada treballa "sota mínims pese a ser el govern que més diners ha rebut de les administracions en tota la història

Política 11 de mayo de 2022 Redacció Redacció
IMG_20220510_121917

El PSPV-PSOE de la Vilavella ha acusat a l'equip de govern format pel Partit Popular, Independents per la Vilavella i un trànsfuga "d'inactivitat, desorganització i manca d'informació", una situació que, tal com expliquen des del grup municipal socialista, està provocant que no s'aprofiten millor els recursos que arriben des del Govern central, la Generalitat i la Diputació de Castelló, totes elles governades pel partit socialista.

A este respecte, des del PSPV-PSOE de la Vilavella afirmen que "la desorganització que existeix entre la direcció del funcionariat, la policia o la brigada treballant sota mínims és de vergonya i més si tenim en compte que l'actual govern de la Vilavella és el govern que més diners ha rebut de les administracions en tota la història".

"La manca d'iniciativa política és extraordinària, la rellevància en la comarca i la província és nul·la i el pes polític, és evident. Aquest govern ve llastrat per un govern format de pressa i corrent, amb el vot d'un trànsfuga a qui no se li coneix cap iniciativa política ni tampoc cap projecte que beneficie al veïnat de la Vilavella", apunten. "Estem davant un govern dividit on sembla que cadascú va a la seua i l'únic interès que tenen és l'econòmic", han afegit.

Des del grup municipal socialista assenyalen que, durant els dos anys de pandèmia, "no han estat capaços de posar en marxa iniciatives que ajudaren al comerç local i als autònoms, no s'han repartit materials de protecció i l'únic equipament que han fet arribar al veïnat ha estat el que ha estat facilitat per les administracions provincials i autonòmiques governades pels socialistes".

A més de tot això, la manca d'informació és una de les pràctiques habituals d’este govern. Com a exemple està la reducció a l'inici de la legislatura de les comissions informatives, passant de sis a dos, de les quals sols se sol convocar una d'elles cada trimestre. "I per acabar-ho d'adobar, ara s'hauria de produir un canvi a l'alcaldia, cosa que sembla improbable davant la divisió existent entre els membres del govern", conclouen.

Te puede interesar
Lo más visto