Almenara recuperarà la tradicional Ruta de la Tapa entre el 19 i el 22 de maig amb 11 bars i restaurants participants

Podran optar en un sorteig a un primer premi de 2 500 euros, un segon d'un SMART TV de 50'', un tercer de 250 euros i diversos vals i regals a càrrec dels establiments participants i comerços col·laboradors

General 12 de mayo de 2022 Redacció Redacció
publicacio_rrss

La localitat d'Almenara celebrarà entre el dijous 19 i el diumenge 22 de maig una nova edició de la Ruta de la Tapa, on 11 bars i restaurants locals oferiran les seues elaboracions a un preu de 4 euros, que inclourà la tapa i la beguda. A més es podran aconseguir grans premis i regals per participar i completar el passaport. D'aquesta manera es reprén i es recupera aquest tradicional esdeveniment d'Almenara després de la pandemia, amb l'objectiu de continuar apostant i fomentant el sector local de la restauració.

En aquesta edició participaran el Bar Papi, el bar Twin Corners, el Restaurant la Cope, el bar La Plaça, el Bar Els Cristals, el Bar Nicolás, el Restaurant Nou Mosset, el Restaurant Lliri de Mar, Al Lío Beach Bar, Summer Box Miada i l'Hamburgueseria la Muralla. Els serveis de la Ruta de la Tapa s'oferiran en els diversos locals el dijous 19 i divendres 20 de 18 a 21 hores, el dissabte 21 d'11.30 a 13.30 hores i de 18 a 21 hores, i el diumenge 22 d'11.30 a 13.30 hores.

A més de les saboroses i exquisides elaboracions que prepararan els establiments participants a un gran preu, totes aquelles persones que visiten els 11 locals de la Ruta de la Tapa d'Almenara podran optar a grans premis completant el Tapaport amb els segells de tots els bars i restaurants.

D'aquesta manera, els qui visiten els 11 locals participants, podran aconseguir un primer premi de 2.500 euros, un segon premi d'una Smart TV de 50” , un tercer premi de 250 euros i a més un val de 100 euros d'Instal·lacions J.M.Rebollar, un val de 100 euros d'Ernesto Barelles, 3 neteges exteriors, 1 neteja completa i desinfecció per gentilesa de Almebox, un val de 50 euros de Moda, Complementos i Peluquería Chelo Agramunt, dos vals de 20 euros de Quattre Internet, 1 brownie de Forn Nenúfar, una coca de Forn Granados, una coca de Forn Prio-Cort, una coca de Forn Pa de Forment i 11 xecs de 60 euros a càrrec dels bars participants en la Ruta de la Tapa d'Almenara.

Els Tapaports complets hauran de depositar-se en la Regidoria de Turisme i Comerç, situada en el Molí d’Arròs. Una vegada concloga la Ruta de la Tapa es realitzarà un sorteig públic en el qual es donaran a conéixer les persones agraciades amb els premis de la Ruta de la Tapa d'Almenara 2022.

La Ruta de la Tapa està organitzada i patrocinada des de la Regidoria de Turisme i Comerç de l'Ajuntament d'Almenara, conjuntament amb els 11 bars i restaurants participants, així com de Magna, Pepsi, i García Folquers S.L. Suministros Hoteleros. En la Ruta de la Tapa a més col·laboren nou comerços locals que han oferit, junt als bars i restaurants participants, diversos premis per al sorteig entre els qui completen el Tapaport.

Des de la Regidoria de Turisme i Comerç de l'Ajuntament d'Almenara es vol agrair públicament la gran col·laboració dels 11 bars i restaurants participants, així com dels patrocinadors i dels comerços locals que han volgut col·laborar en aquesta edició de la Ruta de la Tapa d'Almenara 2022 aportant regals, productes o xecs per al sorteig. Finalment també per endavant es vol agrair la participació a totes les persones que del 19 al 22 de maig visiten els bars i restaurants de la Ruta de la Tapa d'Almenara degustant els exquisits productes que elaboraran amb tota cura els locals participants.

Te puede interesar
Lo más visto