Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Ajuntament i agents immobiliaris s'alien per a dinamitzar la Borsa de Lloguer Municipal

El col·legi oficial assessorarà i ajudarà a tramitar els contractes d'arrendament

General 11 de mayo de 2022 Redacció Redacció
10-05-2022 Francisco Nomdedéu i María Jesús Garrido

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castelló s'alia amb el Col·legi d'Agents Immobiliaris per a dinamitzar la Borsa de Lloguer Municipal, una iniciativa posada en marxa per a incrementar la xifra de lloguers a preus assequibles. Ajuntament i agents immobiliaris ja han començat a col·laborar després de la signatura del conveni.

“Aquest dimarts m'he reunit amb el president del Col·legi d'Agents Immobiliaris de Castelló, Francisco Nomdedéu, per a posar en comú les línies de treball de l'acord de col·laboració. A través del conveni, el col·legi assessorarà i facilitarà la tramitació dels contractes d'arrendament”, ha explicat la regidora d'Habitatge,María Jesús Garrido, que ha destacat que d'aquesta manera la Regidoria continua avançant en el seu objectiu d'intercedir en el mercat del lloguer i facilitar lloguers a preus raonables.

El Col·legi s'encarregarà de vetlar pels drets i interessos de la persona titular de l'habitatge i la demandant, tramitant els contractes i fent difusió de la Borsa. Els propietaris interessats a cedir un habitatge la inscriuen la Borsa i després l'Oficina Municipal d'Habitatge ofereix una persona arrendataria. Si hi ha acord entre les dues part es procedeix a la signatura del contracte.

La Regidoria inclou en la Borsa, a més de l'assessorament del Col·legi d'Agents Immobiliaris, incentius per al propietari que cedisca un immoble, entre altres, 1.500 euros a l'any més un depòsit per a fer front a possibles impagaments i desperfectes. A canvi, l'habitatge s'arrenda a preu protegit fixat en les bases de la Borsa.

Garrido agraeix la col·laboració del Col·legi d'Agents Immobiliaris i confia a reforçar així una “iniciativa important per a oferir lloguers a preus adaptats a les economies domèstiques”.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter