Castelló formalitza la compra de tres parcel·les per a dignificar l'entorn de l'estació de tren

L'alcaldessa signa el document pel qual s'adquireixen 10.000 m² per a un aparcament i una possible ampliació del col·legi Jaume I

General 11 de mayo de 2022 Redacció Redacció
10-05-22 Marco en la firma de la compra de parcelas parking Renfe_2

L'Ajuntament de Castelló ha formalitzat hui la compra de tres parcel·les que sumen uns 10.000 metres quadrats a l'entorn de l'estació de Renfe amb l'objectiu de destinar-les a la construcció d'un aparcament en superfície així com per a una possible i futura ampliació del CEIP Jaume I. Una compra per un import total de 611.013,60 euros que va ser aprovada en Junta de Govern Local a mitjan passat mes d'abril.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha signat hui l'operació de compra formalitzant així l'adquisició d'uns terrenys que permetran atendre una de les demandes ciutadanes en la zona millorant, a més, els serveis en els voltants de l'estació. “Amb la compra d'aquestes parcel·les, fem un pas molt important per a dignificar aquesta zona de la ciutat, al mateix temps que afavorim que hi haja un estacionament que és necessari a l'entorn de l'estació de trens i autobusos i facilitem una futura ampliació del col·legi si és necessària”, ha explicat la primera edila.

La compra d'aquestes tres parcel·les permetrà començar a desenvolupar l'espai per a l'aparcament i a dignificar la zona, per al que es requereix en total una superfície d'uns 20.000 metres quadrats, distribuïts en deu parcel·les.

D'altra banda, cal recordar que l'última Junta de Govern Local ordinària, celebrada el dijous de la setmana passada, va fer un nou pas per al desenvolupament del projecte d'adequació de l'entorn de l'estació de Renfe amb la sol·licitud per a la inclusió d'aquesta actuació dins del Pla Provincial d'Obres i Serveis Castelló Avança de la Diputació de Castelló. En aquest sentit, la Junta de Govern Local va aprovar sol·licitar que la totalitat de l'import assignat al consistori dins d'aquest pla, que ascendeix a 480.000 euros, siga destinat al projecte de millora d'aquesta zona de la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto