L'Auditori de Castelló rep l'Orquestra de Cambra de Viena amb la jove violinista Rino Yoshimoto

El dijous 12 de maig, a les 19.30 hores, la sala simfònica de l'Auditori gaudirà d'un concert amb peces de Weinberg, Mendelssohn i Schubert

Cultura 11/05/2022 Redacció Redacció
220511-foto1-auditoricastello-orquestra-viena

Generalitat, mitjançant l'Institut Valencià de Cultura, presenta aquest dijous 12 de maig, a les 19.30 hores, una de les grans orquestres europees de l'actualitat com és l'Orquestra de Cambra de Viena. És l'agrupació de referència de la que possiblement siga la ciutat més musical d'Europa, la capital austríaca.

"Tenim la sort de poder rebre aquesta setmana a l'Auditori una de les orquestres de cambra europees més importants ha assenyalat el delegat territorial de l'IVC a Castelló, Alfonso Ribes, qui ha destacat que "a més comptarem amb la jove violinista japonesa Rino Yoshimoto que s'ha convertit en poc de temps en una de les revelacions internacionals d'aquest instrument".

Fundada l'any 1946 pel director Carlo Zecchi, la reputació internacional de l'Orquestra de Cambra de Viena està documentada per gires mundials i les seues aparicions regulars a les principals ciutats europees. La important llista de directors, solistes i cantants amb els quals ha col·laborat també ho demostra.

El programa del concert a l'Auditori de Castelló, que dirigirà Ludwig Müller, está format per peces de Weinberg, Mendelssohn i Franz Schubert. Comptarà amb la jove violinista Rino Yoshimoto que està reconeguda pel seu extraordinari mestratge musical. A més, és llorejada en nombrosos concursos internacionals de violí, com el Concurs Internacional de Violí Fritz Kreisler o de Pàdova. Yoshimoto toca un violí de Giuseppe Guarneri fet a Itàlia en 1697.

El cicle 'Un món de músiques' torna aquest divendres 13 de maig a l'Auditori de Castelló amb l'actuació del pianista flamenc Juan Cortés. L'artista castellonenc presentarà les peces de la seua nova gravació 'Vida' acompanyat de grans músics com el reconegut Antonio Serrano a l'harmònica.

Te puede interesar
1234

Nules modernitza el seu Museu de Medallística Enrique Giner amb panells informatius

Redacció
Cultura 03/11/2023

El Museu de Medallística Enrique Giner, a Nules, ha donat un pas endavant en els seus esforços per proporcionar als visitants una experiència més enriquidora. L'Ajuntament de Nules ha completat la instal·lació de panells informatius en aquest espai cultural, que ara ofereix una forma més autònoma i completa d'explorar la seua valuosa col·lecció

Lo más visto