L'Ajuntament d'Almenara rebrà prop de 80 000 euros per a les contractacions de l'atur agrari

Amb l'aportació del SEPE es podrà donar ocupació a 25 veïns i veïnes durant 2 mesos a l'estiu

General 13 de mayo de 2022 Redacció Redacció
NETEJA CAMINS 3

L'Ajuntament d'Almenara un any més accedirà a les ajudes del SEPE per al foment de l'ocupació agrària, més conegut com a atur agrícola, per les quals es percebran 79.179,05 euros des del Govern d'Espanya per a la realització de les habituals contractacions en l'època estival.

D'aquesta manera seran 25 les persones que es contractaran al llarg de dos mesos aquest estiu, que a través d'aquestes memòries s'encarregaran del manteniment i millora dels camins rurals, així com també zones verdes i altres actuacions que requerisquen d'un treball continu. El procés de selecció es realitzarà a través de Labora, lloc on han d'estar inscrites les persones interessades com a peons agrícoles. Podran informar-se a l'Ajuntament d'Almenara pròximament de tots els tràmits.

L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “un any més aquestes ajudes del SEPE per a l'atur agrari, ens permetran contractar 25 persones desocupades d'Almenara durant dos mesos, que a més ens ajudaran a millorar i mantindre el nostre terme municipal”. D'aquesta manera “seguim i continuarem apostant per les polítiques d'ocupació, buscant i accedint a les ajudes i subvencions per a fomentar la contractació dels veïns i veïnes d'Almenara, siguen a través del SEPE, com és el cas, així com les de Labora o bé a través de la Borsa de Peons Estacionals de l'Ajuntament d'Almenara, antigament coneguda com a Pla Extra”. 

Te puede interesar
Lo más visto