Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

SATSE Castelló realitza actes commemoratius en el Dia internacional de la Infermeria

El Sindicat d'Infermeria ha celebrat el Dia internacional de la Infermeria sota el lema "Infermeres per a un futur saludable, sostenible, equitatiu, inclusiu i innovador"

General 12/05/2022 Redacció Redacció
enfet

Com en anys anteriors, SATSE ha creat un programa per a commemorar aquest dia que inclou tants actes festius com de reivindicació d'important paper que realitzen aquests professionals. Així, el Sindicat ha organitzat diferents esdeveniments en els centres sanitaris de la província de Castelló per a posar de manifest el valor, la importància i la necessitat d'un col·lectiu professional sanitari que, abans, durant i després de la pandèmia del Covid-19, és pilar, referents i motor del Sistema Valencià de Salut. SATSE també ha volgut deixar patent que, ara i sempre , els professionals d'infermeria són un valor segur per a garantir la salut i qualitat de vida del conjunt de la societat. 

En aquest sentit, SATSE vol visibilitzar en la jornada del Dia Internacional de la Infermera l'excel·lent labor assistencial i de cures que realitzen infermeres i infermers de la nostra província en els centres sanitaris i sociosanitaris, així com en altres àmbits d'actuació , com els centres educatius, empreses, exèrcits, emergències humanitàries..., a més d'en matèria formativa, docència, investigació, gestió, o prevenció i promoció d'hàbits de vida saludables, entre altres. 

En concret, a l'Hospital General de Castelló, s'ha instal·lat una taula informativa per a commemorar aquest Dia i traslladar a les infermeres d'aquest centre sanitari la importància que té per a la professió el reconeixement públic i social per part dels usuaris i pacients. 

Quant al Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, a més d'actes festius s'ha reivindicat una solució definitiva a la falta de personal d'aquest centre, després que el Sindicat hi haja mantenint diferents converses amb la Direcció d'aquest hospital per a trobar una solució a aquest problema i a la falta de substitució de les vacants pendents. En el Consorci, SATSE també ha reivindicat que es reconega el Grup A sense subgrups, la jubilació anticipada voluntària i l'aprovació de la Llei de seguretat del pacient. 

Finalment, SATSE subratlla, igual que la resta d'organismes i institucions internacionals i nacionals que celebren hui el Dia Internacional de la Infermera, les infermeres i infermers són la millor garantia per a aconseguir millorar la salut global de la societat del nostre país i de la resta del món. "Som un valor segur que cal cuidar, promoure i potenciar per a obtindre el màxim benefici, sanitari, social i econòmic", conclou. 

Te puede interesar

IMG_2665

Comencen les obres de la segona fase del carrer Zaporta

Redacció
General 13/09/2023

El trànsit estarà tallat a partir del dijous 14 de setembre fins que finalitzen els treballs amb el nou paviment assentat. L’actuació compta amb un pressupost de 119.000 euros i l’ajuda del Pla Avança de la Diputació de Castelló

Lo más visto

Newsletter