El PSPV-PSOE de Nules denuncia incompliments del nou contracte d'arreplegada del fem

La regidora socialista Maribel Peñalver afirma que l'empresa adjudicatària no està realitzant el servei d'avís i incidències

Política 13 de mayo de 2022 Redacció Redacció
2022-05-11 Nules fem

El PSPV-PSOE de Nules ha denunciat incompliments en el nou contracte d'arreplegada del fem. Tal com explica la regidora socialista Maribel Peñalver, fa més de tres mesos que va començar este nou contracte i l'empresa adjudicatària no està realitzant el servei d'avís i incidències. "En el nou contracte d'arreplegada del fem hi ha una sèrie de millores i, una d'elles, és l'avís d'incidències i control d'estes. Aquest servei devia estar llest en 90 dies, però han passat 100 i encara no sabem res", apunta la regidora.

Peñalver assenyala que les queixes "son continues" per les condicions en què estan els actuals contenidors i la falta de replegada de voluminosos, però, "al no estar aquest servei, estes queixes no queden reflectides, i no existeixen". A més, recorda que el 21 de maig deu estar totalment implantat el nou sistema de contenidors i separativa de residus per la qual cosa "els i les socialistes estem vigilats perquè el regidor de l'àrea, Cesar Estañol, ja apunta que podrien haver-hi noves demores".

A este respecte, Peñalver recorda que "ja son dos contractes els que hem denunciat i s'han hagut de retirar, com ha sigut el cas del servei de transport urbà i el servei de neteja de parcel·les agrícoles". "Les empreses han de saber que en Nules es deuen respectar els contractes o aniran fora, no tenim per què suportar la deixadesa d'estes, ni la falta de gestió de l'equip de govern", ha conclòs.

Te puede interesar
Lo más visto