Canet lo Roig celebrarà aquest cap de setmana les festes en honor al seu patró, San Miguel

Una cita que en aquesta ocasió, i després de dos anys de pandèmia, “celebrarem amb la mateixa il·lusió i la mateixa intensitat de sempre”, assegura l'alcaldessa de la localitat

Cultura 14 de mayo de 2022 Redacció Redacció
romeria san miguel

Canet lo Roig desenvoluparà aquest cap de setmana un ampli i interessant programa d'activitats per a celebrar la festivitat del seu patró, San Miguel. Una cita que en aquesta ocasió, i després de dos anys de pandèmia, “celebrarem amb la mateixa il·lusió i la mateixa intensitat de sempre”, assegura l'alcaldessa de la localitat, María Ángeles Pallarés, qui subratlla que es tracta d'unes jornades “en les quals sempre es registra una gran participació popular”.

Els festejos en honor a San Miguel s'iniciaran divendres que ve, dia 13 de maig, a mitjanit, amb una discomóvil en el local polivalent en la qual participaran coneguts DJ’s i l'entrada dels quals serà lliure i gratuïta. Es tracta d'una nit especialment pensada per als més joves que estarà organitzades pels Kintos-22.

La jornada del dissabte, 14 de maig, concentraran els actes més importants d'aquesta tradicional celebració. Així, els veïns de Canet lo Roig eixiran en romeria fins a l'Ermita de la Font de la Salut, a Traiguera, i en la capella del Santuari se celebrarà, al migdia, una missa solemne, i més tard, en els limítrofs de l'ermita, tindrà lloc un menjar de germanor. En la sobretaula, es realitzarà el tradicional repartiment de ‘rollets’ i moscatell amenitzat amb música en directe. Després, ja a les 22 hores, tindrà lloc un espectacle de vaquillas i ‘bou embolat’ amb caps de bestiar de la ramaderia dels Germans Bellés i, com a fermall d'or la la jornada, en el Polivalent actuarà l'orquestra The Luxe i, posteriorment, hi haurà una macrodisc sota l'organització de la Va unir de Joves.

Els festejos en honor al patró de Canet lo Roig, i que tindran una segona part ja al setembre, arribaran a la seua fi el diumenge, 15 de maig, amb un espectacle de ‘bous al carrer’ que començarà a les 12 hores.

L'alcaldessa, María Ángeles Pallarés, assegura que es tracta d'un programa “per a gaudir en família i que permetrà estrényer els llaços d'amistat entre tots els veïns”. Unes festes en la qual, a més, “esperem rebre la visita de molts veïns de la resta de la província per a gaudir dels actes programats i conéixer el nostre poble”.

Te puede interesar
Lo más visto