Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Ronchera destaca la importància dels treballs de prevenció d'incendis que s'han realitzat en Alcossebre gràcies a un acord entre la diputació i la Generalitat

El portaveu del grup municipal socialista explica que s'ha actuat en 7 hectàrees de les zones d’Aralar, Montesol, Cala Blanca i també prop de les urbanitzacions del Pinar

General 14 de mayo de 2022 Redacció Redacció
2022-05-12 Alcalà brigades

El portaveu del PSPV-PSOE d'Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, ha destacat la importància dels treballs realitzats pels operaris de la brigada de mitigació que durant 40 dies han estat treballant en les zones d’Aralar, Montesol, Cala Blanca i també prop de les urbanitzacions del Pinar, per netejar i habilitar tallafocs per a la prevenció d'incendis. "Alcalà de Xivert i Alcossebre és un municipi catalogat com d'alt risc d'incendis i amb esta mesura, que ha sigut impulsada per la Generalitat i la Diputació de Castelló, el que es pretén és protegir les infraestructures i la gent", ha explicat Ronchera.

Ronchera explica que, en el cas d’Alcossebre, "s'ha actuat en 7 hectárees (70.000 metres quadrats) amb màquines desbromadores i motoserres per a condicionar els tallafocs, uns treballs que han contat una aportació econòmica conjunta de la diputació i la Generalitat que ha ascendit a 45.000 euros". El portaveu socialista recorda que "és ara, amb un govern socialista a la diputació amb José Martí i un govern socialista a la Generalitat amb Ximo Puig quan els municipis estan rebent més diners que mai. Uns diners destinats a millorar la qualitat de vida de la gent i el seu benestar, com és el cas d'este servei".

Cal assenyalar que estos treballs han estat possible gràcies a un acord entre la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana per al quadrienni 2021-2024 amb un pressupost de 9,2 milions d'euros. El treball, realitzat per una brigada formada per 50 operaris, es desenvolupa tant en zones rurals com en la costa i el seu àmbit d'actuació abasta 93 municipis de la província.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter