L'Escola Infantil Pequelar de Betxí serà de gestió autonòmica a partir del pròxim setembre

L'alcalde del municipi juntament amb la regidora d'Educació han informat els pares dels alumnes de les novetats del centre

Educació 15 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Pequelar02

L'Ajuntament de Betxí ha informat que l'Escola Infantil Pequelar passarà a formar part de la Xarxa de Escoles Infantils de la Conselleria d’Educació. Per tant, la gestió del centre deixarà de ser municipal, com ho havia estat els últims 48 anys, i serà competència autonòmica.

L'alcalde del municipi, Alfred Remolar, i la regidora d'Educació, Mireia Martin, s'han reunit amb els pares i mares de l'alumnat d'1 i 2 anys per a explicar l'afectació que tindrà aquest canvi i respondre als dubtes. Principalment, l'escola infantil es regirà per les mateixes normes que la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.

Després de 48 anys en què el centre ha estat gestionat pel municipi, Pequelar passarà a tenir una gestió autonòmica, com ha pretès el consistori en els últims anys. En aquest sentit, Remolar ha destacat que “era una aspiració i un compromís de l’ajuntament i que per fi s'ha aconseguit, per tant, és una alegria i una satisfacció”.

D'altra banda, el primer edil també ha assenyalat que “la reunió amb les mares i pares de l'alumnat ha estat molt productiva i s'ha pogut explicar les novetats del centre, el funcionament i s'ha resolt tots els dubtes que tenien”.

En aquests moments, ja hi ha aproximadament 60 xiquetes i xiquets matriculats per al pròxim curs. Per tant, hi ha autoritzades dues aules per a alumnes d'1 any i altres dues aules per als de 2 anys.

Te puede interesar
Lo más visto