Ciudadanos demana a Marco que intercedisca amb Barceló per millorar l'atenció sanitària de Castelló abans que se'n vaja com Marzà

Vidal: "És inadmissible que la Unitat de detecció precoç de càncer de mama al carrer Sant Vicent, porte una setmana sense banys"

Política 15 de mayo de 2022 Redacció Redacció
IMG_5574_web

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal ha demanat “empar a l'alcaldessa de Castelló, en honor al seu nom, perquè intercedisca amb Ana Barceló i millore l'atenció sanitària dels castellonencs abans que la Consellera es vaja com ha fet Marzà”.

Vidal ha denunciat d'aquesta manera que “és inadmissible que la Unitat de detecció precoç de càncer de mama al carrer Sant Vicent, porte una setmana sense banys”. En aquest sentit ha criticat que “El Fadrell no pot excusar-se en en què no té competències, perquè la seua responsabilitat passa per exigir uns serveis de qualitat per als veïns”.

“Aquest és un altre problema més que se suma als despatxos del departament de Salut de Castelló: una atenció primària que no obeeix al seu nom perquè no atén la primera s'afig a les llargues llistes d'espera; al tancament dels sindicats del Provincial en senyal de protesta per la mala gestió; la cúpula de l'hospital General en peu de guerra i els sanitaris del centre de la C/ Sant Vicent descontents”, ha enumerat el responsable de Cs.

I, mentrestant, “Barceló espera canvi en un Botànic que fa aigües i per a Marco, qualsevol excusa és bona perquè ella també necessita empar en un Fadrell desnortat”.

Finalment, Vicent Vidal ha exigit “diligència a l'equip de Govern perquè no té temps que perdre. A Castelló la Sanitat combulsiona mentre els tripartits es perden en lluites partidistes”. I ha criticat que Marzà s'haja anat “sense ser profeta en la seua terra”. “Sense inaugurar un col·legi, el Conservatori, sense donar llibertat als pares perquè els seus fills estudien en la llengua que volen i sense retornar els 125.000€ d'indemnització per les contradiccions a la pèrgola”, ha conclòs Vidal.

Te puede interesar
Lo más visto