Morales demana la dimissió de l’alcalde de Villamalur, Juan Bautista Gimeno, per un presumpte delicte electora i prevaricació administrativa

El secretari d’Organització provincial afirma que la presidenta del PP de Castelló, Marta Barrachina l’ha d’expulsar immediatament del partit

Política 14 de mayo de 2022 Redacció Redacció
DSC_2991

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Joan Morales, considera "insostenible" la situació de l'alcalde del PP de Villamalur, Juan Bautista Gimeno, després que el Jutjat de Primera Instància i Instrucció n. 5 de Nules ha obert un judici oral per un presumpte delicte electoral i prevaricació administrativa. Enfront d'aquestes informacions, Morales ha exigit la seua dimissió i l'expulsió del Partit Popular. "No podem permetre que un representant públic que va negar l'empadronament a un grup de veïns i veïnes per interés electoralista continue en el seu càrrec ni un minut més", ha destacat el dirigent socialista.

En aquest sentit, Morales considera que la presidenta del PP de Castelló, Marta Barrachina, "ha d'assumir la seua responsabilitat i expulsar immediatament a Juan Bautista Gimeno del partit". "Veiem com, de nou, el Partit Popular fa ús de trampes il·legals per a guanyar eleccions i no ho podem permetre".

El secretari d'Organització provincial ha recordat que aquestes són les formes que ha utilitzat el Partit Popular en la nostra província durant molts anys "per això hem de plantar cara i denunciar-ho". "Aquest no és el model que vol la ciutadania, un model que enganya i manipula amb l'únic objectiu d'arribar al poder a costa de la democràcia", ha ressaltat.

Cal recordar que l'alcalde de Villamalur va actuar en contra dels informes emesos per la secretaria-interventora i els serveis jurídics de la Diputació de Castelló en febrer de 2019 i va impedir el vot en les eleccions municipals que es van celebrar en el mateix any i que li van donar l'alcaldia al PP. Aquesta imputació s'ha produït després que els afectats presentaren una denúncia davant la Fiscalia de Castelló. 

Te puede interesar
Lo más visto