Onda reedita amb el CEEI el servei gratuït d'orientació i formació per a fomentar l'emprenedoria en la ciutadania

L'Ajuntament ofereix les eines necessàries a través del servei d'orientació i formació per a la creació de negocis

General 17 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Onda Emprende

L'Ajuntament d'Onda i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) han renovat el contracte anual per a continuar prestant als veïns el servei gratuït d'orientació i formació ‘Onda Emprén’. L'objectiu d'aquesta iniciativa és orientar, assessorar i guiar als ondenses que tinguen idees d'emprendre un nou negoci, o bé que ja siguen empresaris però busquen potenciar les seues habilitats i coneixements.

En 2021 més de mig centenar de ondenses van ser atesos pels professionals del CEEI en l'oficina situada a la casa de la Cultura d'Onda. Entre les consultes més habituals es troba com crear un nou negoci, quines són les ajudes i subvencions disponibles, i quins tràmits i llicències són necessaris per a l'inici de l'activitat. A més, també s'ofereix formació a través de tallers pràctics. 

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha manifestat que “el nostre objectiu no és un altre que oferir totes les facilitats possibles a aquelles persones que arrisquen tant creant el seu propi negoci. Des del consistori els ajudarem aportant les eines necessàries per a aconseguir la seua meta i emprendre”. 

Per part seua, el director del CEEI Castelló, Justo Vellón ha declarat que “la labor que realitza l'Ajuntament amb els emprenedors és fonamental. Junts estem fent una gran faena que suposarà la creació de noves empreses i de treball”.

Les persones interessades a rebre atenció i orientació, poden fer-ho des de www.onda.es, accedint a ‘Cita Prèvia’ i després a ‘Onda Emprén’.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto