L'aeroport de Castelló licita el contracte per a la posada en marxa de la nova ruta entre Castelló i Madrid

La ruta deberá operar un mínimo de 5 frecuencias semanales y se valorará la conectividad que ofrecen las aerolíneas desde Madrid

General 17 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Aeropuerto_Castellón-Costa_Azahar

La societat pública Aeroport de Castelló (Aerocas) ha activat la licitació del contracte per a la posada en marxa d'una nova connexió aèria entre Castelló i Madrid a partir de la pròxima tardor. La directora general de Aerocas, Blanca Marín, ha assenyalat que aquest tràmit "substancia" l'anunci realitzat pel president de la Generalitat, Ximo Puig, en la seua visita a l'aeroport de Castelló el passat 19 d'abril.

Blanca Marín ha incidit en la importància de disposar d'un enllaç amb l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas, "ja que suposa un dels principals hubs aeris internacionals, de manera que aquesta ruta marcarà un abans i un després en la trajectòria de l'aeroport, multiplicant les possibilitats de connexió des de Castelló".

La licitació del contracte contempla la programació, promoció i prestació efectiva d'una nova connexió, de caràcter anual, entre Castelló i Madrid durant un període de dos anys. 

La ruta haurà de disposar de, almenys, 5 freqüències setmanals, en dies diferents, dins d'una franja horària que garantisca el màxim de connectivitat aèria. Precisament, un dels principals elements que es valoraran en el procés són les possibilitats de connexió amb altres destinacions internacionals i nacionals que ofereixen les aerolínies des de l'aeroport de Madrid.

En la línia de les anteriors campanyes de posicionament impulsades per Aerocas, la companyia adjudicatària haurà de realitzar una campanya de promoció de la ruta, amb especial esment a les possibilitats de connectivitat associades a aquesta.

El contracte que ix a concurs té un import màxim per anualitat de 1,3 milions d'euros, del qual un 50% correspon a la part fixa i un 50% a la variable. L'impuls a la nova ruta Castelló-Madrid reforça l'estratègia de desenvolupament del trànsit comercial de l'aeroport de Castelló, que en l'actualitat ja té programades huit connexions regulars amb diferents destins nacionals i internacionals.

Te puede interesar
Lo más visto