Castelló incorpora a 129 persones en situació de desocupació amb el programa Jornals de Vila

Puerta da la bienvenida a las 71 mujeres y 58 hombres que participan en este proyecto por el que ya han pasado 650 personas desde 2016

General 18 de mayo de 2022 Redacció Redacció
16-05-22 Puerta en la bienvenida al programa Jornals de Vila

L'Ajuntament de Castelló incorpora des d'aquest dilluns a les 129 persones contractades dins del programa municipal d'ocupació Jornals de Vila, creat per a afavorir la inserció laboral de persones que es troben en situació de desocupació de llarga duració i en situació de vulnerabilitat social. La regidora d'ocupació, Patricia Puerta, ha donat la benvinguda a totes les persones que durant sis mesos desenvoluparan actuacions i activitats d'utilitat pública per a la ciutat.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha recordat que Jornals de Vila es va posar en marxa en 2016 com a programa d'ocupació creada per a afavorir la inserció laboral i oferir noves oportunitats a persones que es troben en situació de desocupació de llarga duració. “És una aposta del govern municipal per les polítiques actives d'ocupació que generen oportunitats laborals entre persones desocupades i afavoreix la inclusió en el món laboral”, ha apuntat.

La regidora d'Ocupació ha destacat que, des que es va posar en marxa, un total de 650 persones han passat per Jornals de Vila. “Després de set anys continuem confiant en aquest programa perquè creiem que l'ajuntament, com a administració més pròxima, ha d'ajudar i oferir oportunitats reals d'ocupació a la ciutadania”, ha indicat. Puerta ha explicat que enguany, Jornals de Vila incorpora a 129 persones, de les quals 71 són dones i 58 homes.

Entre els perfils contractats estan auxiliars administratius, ordenances, peons, oficials de lampisteria, electricitat, obra de paleta, jardineria, pintura o fusteria, tècnics/as d'informàtica, i arquitectes/as, entre altres.

Puerta ha recalcat que, amb Jornals de Vila, es facilita la inserció en el mercat de treball de persones en situació d'atur de llarga duració i/o en situació de vulnerabilitat. El programa compta enguany amb una inversió de 1,56 milions.

Te puede interesar
Lo más visto